Betöltés...

Fitbit Versa 4 Okosóra - Rózsaszín

Ár: 86.680 Ft

Kövesd a tested, ne a menetrendetEdzést tervezel? Ellenőrizd a napi felkészültségi pontszámot, hogy a tested által nyújtott információk alapján megtudd, készen állsz-e egy kihívást jelentő edzésre vagy egy regenerációs napra, majd kapj javasolt edzéseket és egy ajánlott napi Aktív zóna perccélt.

Motiválódjon az edzéshez bárhonnanTeljesítsd céljaidat a Premium szolgáltatásban található friss partneredzések egyre bővülő gyűjteményével. Találj videókat jógához, HIIT-hez és mindenhez a kettő között a Fitbit-től és olyan partnerektől, mint a LES MILLS, az Aaptiv és mások. Ezután a Versa 4 segítségével valós időben láthatod a statisztikáidat.

Minden eddiginél több edzést követhetsz nyomon és minden elismerést megkapszVálassz az erőnléti edzés, a kajakozás és még sok más közül a több mint 40 edzésmóddal, és nézd meg a statisztikáidat az okosórádon a pillanatban. Ráadásul a szabadtéri edzések során valós idejű tempót és távolságot kaphatsz - telefonra nincs szükség - a beépített GPS segítségével.

Navigálás, fizetés és kapcsolattartás egész napÚtbaigazítást kaphat, fizethet útközben, és időt takaríthat meg a Google Maps és a Google Wallet segítségével a csuklódon. Ráadásul soha nem marad le egy hívásról, SMS-ről vagy naptárértesítésről, és egy pillantással láthatja az alkalmazás értesítéseit.

Vékony, kényelmes és izzadás-állóMiközben kemény munkát végzel, a Versa 4 vékony, könnyű kialakításával gondoskodik arról, hogy a fitneszedzés közben és azon túl is kényelmesen érezd magad. Ráadásul lassítás nélkül tarthatod a céljaidat, mivel a nagy kijelzőn azonnal láthatod a statisztikáidat.

Emeld a rutinodat a PremiummalTalálj extra motivációt a barátságos versengésen keresztül az exkluzív játékokkal és kihívásokkal. Kérd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak hozzád, vagy csak versenyezz önmagaddal. Ráadásul a Prémiumban ráhangolódhatsz a testedre az Egészségmérő 90 napos nézetével és még sok mással.

Kiegészítők az edzéshez és azon túlVáltoztasd meg a megjelenést sokoldalú szalagokkal, például vízálló sport és izzadságálló vegán bőr stílusokban, valamint vásárolj dizájner stílusokat Victor Glemaud-tól, Brother Vellies-től és mástól.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Fitbit Versa 4 Okosóra - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Gps