Betöltés...

Spigen - Crystal Pack 360 - iPhone 14 Pro - Crystal Clear (KF2310525)

Ár: 10.573 Ft



A Spigen Crystal Pack védőkészletét úgy alkották meg, hogy minden oldalról jobban megvédje a telefonját a karcolásoktól és sérülésektől. Ez az egyedülálló duó egy klasszikus és időtlen Liquid Crystal tok és a kiváló minőségű Glas.Tr edzett üveg kombinációja. A tok egy rendkívül vékony és könnyű ajánlat, amely tartós és ütésálló TPU-ból készült. A borítás tökéletesen illeszkedik, nem vastagítja jelentősen a készüléket.
Tökéletes védelem minimális súly és vastagság mellett. A Glas.Tr egy kristálytiszta edzett üveg, amely 0,2 mm vastag és 9H keménységű (ellenállósági szint), ami rendkívül karcállóvá teszi. A termék tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket, és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Ezenkívül az üveget egy speciális nanobevonat borítja, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések hátrahagyásától. ÜZENETI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a gőz felszívja az összes port a légkörből, és nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz nyugalommal fényesre polírozza.
3) Szerelje fel a bevonatot a lehető legegyenletesebben - a készülék oldalára ragasztva két ragasztószalag segítségével pozícionálhatja.
4) Szabadulj meg a légbuborékoktól úgy, hogy az egészet körkörös mozdulatokkal néhány tucat másodpercig erősen nyomkodod. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legjobban tapadjon a képernyőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Az eredeti csomagolásban csomagolva
- Vékony és könnyű
- Stílusos
- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető
- Az üveg méretei: A SZETT TARTALMA:
1 x Spigen Liquid Crystal Case
2 x Spigen Glas.TR Slim Glass
1 x Telepítőkészlet 1 x Telepítőkészlet 1 x Telepítőkészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen - Crystal Pack 360 - iPhone 14 Pro - Crystal Clear (KF2310525)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok