Betöltés...

Anker A2668311 65W 2 x USB-C USB-A Fekete Mobiltelefon töltő

Ár: 27.564 Ft

Egyszerre 3 eszköz tápellátása: A 2 USB-C és egy USB-A csatlakozóval egyszerre töltheti telefonját, notebookját és fülhallgatóit egyetlen töltőről. Csatlakoztasson egyetlen eszközt, hogy akár 65 W-os teljesítményen töltsön.

Akár 30 perccel gyorsabb töltés: Exkluzív PowerIQ 4.0 technológiánk dinamikus teljesítményelosztással rendelkezik, amely érzékeli a csatlakoztatott eszközök energiaigényét, és automatikusan beállítja a teljesítményt a gyorsabb és hatékonyabb töltés érdekében.

Zöldebb a GaN-nel: Ha az Egyesült Államokban minden háztartás GaNPrime termékeinket használná a nem GaNPrime termékek helyett, a megtakarított energia mennyisége akár 796,39 millió kWh is lehetne évente, ami elegendő energia Hawaii egy teljes hónapig történő ellátásához.

ActiveShield 2.0: Az Anker szabadalmaztatott technológiája növeli a védelmet azáltal, hogy naponta több mint 3 millió alkalommal intelligens módon figyeli a hőmérsékletet, és a csatlakoztatott eszközök védelme érdekében módosítja a teljesítményt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Anker A2668311 65W 2 x USB-C USB-A Fekete Mobiltelefon töltő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: