Betöltés...

Guess GUHCP14LLCSGSGSGK iPhone 14 Pro 6.1" fekete keménytok folyékony csillogó kristályos márvány

Ár: 14.399 Ft



.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;} Guess Liquid Glitter Marble A jól ismert Guess divatház által aláírt fényűző védőtok-kollekció. A márvány téma időtlen eleganciát és klasszikusokat mutat be, amelyeknek köszönhetően telefonod új dimenziót nyer. A szokatlan tokszéria minden olyan személynek szól, aki szereti a karakteres, nem feltűnő kiegészítőket. A kollekciót nem feltűnő és vagány márványmotívum jellemzi, amelyet a fényben csillogó flitteres részecskékkel kiegészített csillámporok emelnek ki, amelyek a dőlésszög változásának hatására változtatják elrendezésüket. További díszítés az ikonikus arany Guess-logó vintage stílusban, amely kiemeli a tok kifinomult esztétikáját. A Guess logó forró dombornyomással készült, majd egy finom TPU réteggel lett bevonva, ami ellenállóvá teszi a kopással szemben, és hosszú időn keresztül garantálja a tartós és esztétikus megjelenést. Az aranyszínű Guess-logó nem csak egy gyönyörű díszítés, hanem a termékek kiváló minőségének és hitelességének megerősítése is, amelyekért ez a márka felelős. A Liquid Glitter Marble kollekció minden egyes tokja kellő pontossággal és gondossággal készült, aminek köszönhetően a készülék tökéletes védelmet élvez. A borítók tartós anyagokból készültek - az erős és kemény polikarbonát (hátlap) és a rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációja olyan sérülésálló szerkezetet eredményezett, amely biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen tapad hozzá.
A tok finoman megemelt peremei a képernyő körül megvédik azt a karcolásoktól és a horzsolásoktól, a kamera objektívje körüli perem pedig az optikát védi a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik a gombok összes burkolatával és a portok kivágásaival. A tok garantálja a felejthetetlen vizuális élményt, és stílusos megjelenést biztosít iPhone-odnak, ugyanakkor védelmet is nyújt, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhesd a készüléket. Az egyedi színek és a kifinomult részletek határozzák meg az esztétikáját, aminek köszönhetően egy fényűző, szemet gyönyörködtető dizájnt kínáló csúcstermék jött létre. A termék a Guess licencével készül. Kollekció Folyékony csillogó márvány Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 14 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess GUHCP14LLCSGSGSGK iPhone 14 Pro 6.1" fekete keménytok folyékony csillogó kristályos márvány" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok