Betöltés...

Karl Lagerfeld KLHCP14SCSAKHPCK iPhone 14 6.1" keménytok fekete Crossbody Saffiano Monogram Choupette

Ár: 16.944 Ft



.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;} Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano monogram Choupette A Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Monogram Choupette egy kihagyhatatlan darab az igényes vásárlók számára, akiknek fontos az elegancia és a presztízs, és jól akarnak kinézni. Ennek a borítónak köszönhetően telefonja a mindennapi öltözködésének stílusos kiegészítője lesz. A Karl Lagerfeld divatház által aláírt tokok legújabb kollekciója nagyszerű ajánlat azoknak, akik egyedi tokot keresnek iPhone-juk luxus stílusú védelmére. A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, ellenáll a kopásnak és a külső jellemzőknek. A kiváló minőségű ökológiai szaffianóbőr ellenáll a sérüléseknek és a karcolásoknak, aminek köszönhetően hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését. A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő tompítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.
Az anyagot a híres tervező 3D-s monogramjaival és a szeretett macskája, Choupette képével ellátott foltokkal díszítették. Az egészet egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez egészíti ki, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a jól ismert márka felel. A kollekció további funkcionalitását két zseb biztosítja a fizetési kártyák vagy dokumentumok számára, amelyek egy elegáns patent alatt vannak elrejtve. rejtett zsebek, dokumentumok nélkül, így a tok tökéletesen helyettesíti a pénztárcát. A kollekciót egy nagyon tartós nejlonpánt egészíti ki, amelynek köszönhetően a tok a telefonban kézi táskaként használható. A termék a Karl Lagerfeld licenc alapján készült Kollekció Crossbody Saffiano monogram Choupette Típus Hardcase Anyag Öko bőr/TPU/Nylon Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 14 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld KLHCP14SCSAKHPCK iPhone 14 6.1" keménytok fekete Crossbody Saffiano Monogram Choupette" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok