Betöltés...

Aukey PA-D5 2 x USB C, 63 W Fekete fali töltő

Ár: 15.929 Ft

Az AUKEY új Dynamic Detect technológiája lehetővé teszi, hogy az összes energiát egyetlen portra irányítsák, ahelyett, hogy hatékonyan megosztanák a nem használt portok között.

A PA-D5 egy új Power Delivery fali töltő, amely a Dynamic Detect funkciót mutatja be. Egyetlen USB-C eszközt akár 60 W-ig tölt (a második porttal), vagy intelligensen megosztja ezt az energiát, amikor USB-C telefont és laptopot tölt egyszerre (akár 18 W + 45 W).

Dinamikus észlelés

Ha egyetlen eszköz csatlakozik a második porthoz, ez az AUKEY USB PD töltő Dynamic Detect funkcióval hozzáférést biztosít a töltő teljes teljesítményéhez. Egynél több eszköz esetén a Dynamic Detect hatékony egyidejű töltést biztosít az energia intelligens elosztásával.

Fejlett GaN Power Technology

Tapasztalja meg a hatalom forradalmát az AUKEY és a Power Integrations „GaN” (gallium-nitrid) tápchipével. Az AUKEY egy kisebb és könnyebb töltőt épített ezzel az áramvonalas, hatékony energiarendszerrel, amely akár 5-szörös energiamegtakarítást és akár 20-szor jobb teljesítményt biztosít a szilícium chipekhez képest.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Aukey PA-D5 2 x USB C, 63 W Fekete fali töltő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: