Betöltés...

Anker 735 GaN 2xUSB-C / USB-A Hálózati töltő 65W - Fekete

Ár: 26.640 Ft

Egyszerre 3 eszköz tápellátása:2 USB-C és egy USB-A porttal egyszerre töltheti telefonját, notebookját és fülhallgatóit egyetlen töltőről. Csatlakoztasson egyetlen eszközt, hogy akár 65 W-os teljesítményen tölthesse.


Akár 30 perccel gyorsabb töltés:Exkluzív PowerIQ 4.0 technológiánk dinamikus teljesítményelosztással rendelkezik, amely érzékeli a csatlakoztatott eszközök energiaigényét, és automatikusan beállítja a teljesítményt a gyorsabb és hatékonyabb töltés érdekében.


Zöldebb a GaN-nel:Ha az Egyesült Államokban minden háztartás GaNPrime™ termékeinket használná a nem GaNPrime™ termékek helyett, a megtakarított energia mennyisége évente akár 796,39 millió kWh is lehetne - ez elegendő energia Hawaii egy teljes hónapig történő ellátásához.


ActiveShield 2.0:Az Anker szabadalmaztatott technológiája növeli a védelmet azáltal, hogy naponta több mint 3 millió alkalommal intelligensen figyeli a hőmérsékletet, és a csatlakoztatott eszközök védelme érdekében módosítja a teljesítményt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Anker 735 GaN 2xUSB-C / USB-A Hálózati töltő 65W - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: