Betöltés...

Lenovo 40AK0065WW USB C, 65 W Fekete autós töltő

Ár: 28.493 Ft

A Lenovo 40AK0065WW autós töltő egy kiváló minőségű kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy útközben is gyorsan és hatékonyan tölthessük meg eszközeinket. A modern autós életstílushoz igazodva tervezett töltő USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely kompatibilis számos okostelefonnal, tablettel, laptopokkal és más eszközökkel. A gyors töltési lehetőségnek köszönhetően időt és energiát takaríthatunk meg, amely különösen hosszabb utazások során jelenthet értékes segítséget.

A 65 W-os kimeneti teljesítmény gondoskodik arról, hogy eszközeinket gyorsan és stabilan tölthessük meg, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötnünk a sebesség vagy a teljesítmény terén. A fekete színű kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a töltőnek, ami jól illeszkedik az autó belső terébe. Az ergonomikus kialakítás és a kompakt méretek lehetővé teszik, hogy könnyedén tároljuk vagy magunkkal vigyük az eszközt anélkül, hogy felesleges helyet foglalna.

A Lenovo mindig is a megbízhatóság és a fejlett technológia összehangolására törekedett, és ez a 40AK0065WW USB C, 65 W autós töltő sem kivétel. A biztonsági funkciók, mint például a túlfeszültségvédelem és a rövidzárlat elleni védelem, gondoskodnak arról, hogy eszközeink és járművünk is védve legyenek a potenciális kockázatokkal szemben. Összességében a Lenovo autós töltője praktikus és megbízható kiegészítő, amely hozzájárulhat az utazásaink kényelméhez és hatékonyságához.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Lenovo 40AK0065WW USB C, 65 W Fekete autós töltő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: