Betöltés...

Spigen ultra hybrid galaxy z fold 5 crystal clear telefontok

Ár: 18.169 Ft

Spigen ultra hybrid galaxy z fold 5 crystal clear telefontok

A Spigen Ultra Hybrid a tökéletes védelmi megoldás minimális súly és vastagság megőrzése mellett. A tok a minimalista dizájnt és a legmagasabb szintű védelmet ötvözi. Tartós, rugalmas TPU anyagból készült, amely biztonságosan körbeveszi az egész készüléket úgy, hogy kiváló párnázást biztosítson._x000D_ Ezenkívül erős polikarbonát panellel egészül ki, amely véd a karcolásoktól és keményíti a szerkezetet. A termék tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes, nem korlátozza a hozzáférést a külső portokhoz, és hatékonyan védi a telefont az esések során. Az Ultra Hybrid a tökéletes védelmi megoldás minimális súly és vastagság megőrzése mellett._x000D_ A tok alkalmasságát tesztelték, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 magasságból. méter.
Minden Spigen termék kopásállóságát és pontos illeszkedését tesztelték, hogy kiváló minőségű tokot biztosítsanak._x000D_ TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Elegáns
- Vékony forma
- Precíz kivitelezés
- Beépített légzsákok a sarkokban
- Védelmet nyújt leeséskor
- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhető_x000D_ A KÉSZLET TARTALMAZ:
1 x Spigen Ultra Hibrid tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen ultra hybrid galaxy z fold 5 crystal clear telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok