Betöltés...

Samsung Galaxy S23 Ultra Spigen Slim Armor CS kitámasztható ütésálló tok, Fekete

Ár: 12.535 Ft



Két egymást kiegészítő anyag - ütéscsillapító TPU és erősítő polikarbonát - kombinációjából készült védő tok. A kétrészes felépítésnek köszönhetően a tok megbízható védelmet nyújt készülékének a karcolások és az esések ellen egyaránt. A modell az "Air Cushion Corners" technológiát használja, amely növeli a telefon sarkainak tompításának mértékét esés közben. A ház vékony, tökéletesen illeszkedő, teljesen funkcionális, és nem korlátozza a hozzáférést a készülék interfészéhez és portjaihoz.
Ezen kívül a CS modell speciális nyílással rendelkezik a hitelkártyák számára, maximalizálva a kényelmet anélkül, hogy a stílus és a biztonság feláldozná. A Slim Armor CS készüléket alkalmassági teszteknek vetették alá, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26 alkalommal esett le 2 méteres magasságból. A Spigen minden termékét kopásállóságra és pontos illeszkedésre tesztelik, hogy kiváló minőségű tokokat biztosítsanak. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Pontosan készült
- Anyagösszetételből készült
- Hatékony védelmet nyújt karcolások és esések ellen
- Katonai ejtési tesztszabvánnyal rendelkezik (MIL STD 810G 516.6)
- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Nem korlátozza a külső portokhoz való hozzáférést
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhetőA SZETT TARTALMA:
1 x Spigen Slim Armor CS tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy S23 Ultra Spigen Slim Armor CS kitámasztható ütésálló tok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok