Betöltés...

MYSCREEN DIAMOND GLASS EDGE képernyővédő üveg (3D full cover, íves, karcálló, 0.33 mm, 9H) ÁTLÁTSZÓ Samsung Galaxy S6 EDGE+ (SM-G928)

Ár: 7.190 Ft

Teljes képernyő gond nélkül A legmagasabb karcállóság az eszköz színének megfelelő kerettel, miközben megőrzi a 3D képernyő eredeti megjelenését - lekerekített élekkel lefedi a teljes képernyőt - növeli a képernyő ütésállóságát, például eséskor Egy rendszer, amely megkönnyíti a telepítést Az EasyApp® egy könnyen használható rendszer, amely megkönnyíti a telepítést. Ennek köszönhetően hatékonyan és precízen rögzítheti az üveget a képernyőre. Kiváló minőségű anyagok Rugalmas üvegből készült, háromlépcsős temperálási folyamatnak alávetve a lehető legjobb paramétereket biztosító hőmérsékleten és időben. Kivételes ellenállás Rendkívül kopásálló oleofób bevonat Könnyebbé teszi az ujjlenyomatok és szennyeződések eltávolítását, és javítja az érintőképernyő használatának kényelmét. Az általunk használt technológia azt jelenti, hogy nem kopik el olyan gyorsan, mint a piacon kapható hasonló termékek esetében. Ennek köszönhetően hosszabb ideig megőrzi a készülék esztétikus megjelenését.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Samsung
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "MYSCREEN DIAMOND GLASS EDGE képernyővédő üveg (3D full cover, íves, karcálló, 0.33 mm, 9H) ÁTLÁTSZÓ Samsung Galaxy S6 EDGE+ (SM-G928)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések