Betöltés...

Guess GUHCP13SLFLSD iPhone 13 mini 5.4 "arany / arany keménytok Paisley Liquid csillámos iPhone 13 mini 5.4" arany / arany keménytok

Ár: 9.290 Ft

A Guess Paisley Liquid Glitter kollekció feltűnő dizájnt kínál stílusos mintával és a legmagasabb szintű védelemmel. A kollekciót a világ legnagyobb divatházait uraló legújabb trendek ihlették. A termoplasztikus poliuretánból készült borítót egy lebegő csillámokkal és egyedi, szemet gyönyörködtető mintával díszített átlátszó réteg jellemzi. amely bájt kölcsönöz és kiemeli az iPhone presztízsét, A szokatlan vizuális hatások mellett a tok garantálja a telefon biztonságát a nem kívánt karcolásokkal és sérülésekkel szemben. A Flower kollekciók egyszerre nyújtanak védelmet, valamint különböző mintákat és színeket, hogy személyiségednek és stílusodnak megfeleljenek. Kollekció: Paisley Liquid Glitter típus: Hardcase Anyag: TPU Szín: Arany Kompatibilitás: iPhone 13 mini 5,4 A termék a Guess licenc alapján készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess GUHCP13SLFLSD iPhone 13 mini 5.4 "arany / arany keménytok Paisley Liquid csillámos iPhone 13 mini 5.4" arany / arany keménytok" című hirdetést látja. (fent)