Betöltés...

Fitnesz és Okoskarkötő/Aktivitásmérő HT5, szívritmus és véroxigénszint mérés, fekete

Ár: 21.990 Ft

A HT5 Fitnesz okoskarkötő/aktivitásmérő egy olyan egészségügyi eszköz, amely lehetővé teszi az egészségi állapot és a napi aktivitás követését. A karkötő szívritmusmérővel, vérnyomásmérővel és véroxigénszintmérővel van felszerelve, amelyek mind nagyon hasznos funkciók az egészségi állapot ellenőrzéséhez.

A szívritmusmérő funkció lehetővé teszi a pulzus ellenőrzését és a szívritmus figyelemmel kísérését. A vérnyomásmérő funkcióval ellenőrizheti a vérnyomását, és a vérnyomás szintjének megfelelően állíthatja be az életmódját és az aktivitását. A véroxigénszintmérő funkció lehetővé teszi a vér oxigénszintjének ellenőrzését, amely fontos mutató az egészségi állapot szempontjából.

Az aktivitásmérő funkciók közé tartozik a lépésszámláló, a távolság és a kalóriafogyasztás mérése, az alvásfigyelő és az ébresztőóra funkció. Az alvásfigyelő funkció lehetővé teszi az alvás minőségének és az alvási ciklusoknak az ellenőrzését.

A karkötő Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonjával, és lehetővé teszi az adatok tárolását és megjelenítését az alkalmazásban. Az alkalmazás lehetővé teszi az adatok megjelenítését grafikonokon és diagramokon, valamint az adatok megosztását más eszközökkel és alkalmazásokkal.

A HT5 Fitnesz okos karkötő/aktivitásmérő egy könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi az egészség és az aktivitás követését, és segítséget nyújt az egészségügyi állapot ellenőrzésében.

A Vfit mobilapplikációval használható:
Vfit (Android)
Vfit (iOS)

Csomag tartalma:
1 x Okoskarkötő
1 x Díszdoboz


Tulajdonságok:
Anyag: alumínium csat, szilikon szíj
Akkumulátor kapacitása: 150mAh
Kijelző: Színes LCD érintő képernyő
Bluetooth verzió: V4.0
Életre szóló vízálló: IP67
Töltési feszültség: 5V2A
Rendszer kompatibiltás: Android 4.3 vagy IOS8.0 vagy újabb, Bluetooth v4.0-t támogató mobiltelefonok.
Funkciók: 
       * óra
       * pulzusfigyelés
       * pulzusszám
       * vérnyomásmérés
       * véroxigénmérés
       * lépések száma
       * megtett távolság
       * kalória kalkulátor
       * hívásértesítés
       * Facebook, WhatsApp, SMS értesítések
       * könnyen csatlakoztatható a telefonhoz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Fitnesz és Okoskarkötő/Aktivitásmérő HT5, szívritmus és véroxigénszint mérés, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: