Betöltés...

Felelősségteljes gazdi kerestetik!

Kedves Olvasó! Életed nagy lehetősége áll előtted, hogy egy apró gesztussal valami igazán nemeset és rendkívülit cselekedjél. Mert itt vagyunk mi, két ártatlan lélek, akik senkitől nem kértük hogy megszülessünk, mégis itt találtuk magunkat ebben a nagy és veszélyes világban. Zsenge korunk ellenére már sok viszontagsággal kellett szembenéznünk ameddig végre egy biztonságos helyre kerültünk: egy picike, de meleg helyiségbe, ahol végre rendszeresen kapunk enni, egy kedves arc néha ránk mosolyog és egy meleg kéz néha megsimogat. Ezért nem tudunk elég hálásak lenni. Minden kedvességünket, szívünket-lelkünket beletesszük abba a néhány percbe amíg a kéz simogatása tart, amíg a kedves szem figyelme ránk irányul. Kicsi testünk beleremeg az élvezetbe, fejecskénk mohón nyújtózik a lágy érintésbe, selymes bundánkkal mi is visszasimogatunk és olyan hangosan és erőteljesen dorombolunk amennyire csak tőlünk telik. Bármit megadnánk, hogy ez tovább tartson, hogy többet legyünk együtt valakivel, aki szeret bennünket és akit viszontszeretünk, hogy csak egy ici-picit nagyobb helyen tudjunk önfeledten játszani és hogy ne kelljen többet arra gondolni, hogy mi lesz a sorsunk. Testvérek vagyunk (én a szürke fiútestvér vállaltam az írást, hófehérke a kishúgom). Jó lenne ha együtt tudnánk maradni, mert nagyon szeretjük egymást. Kedves Olvasó, vajon Te leszel az, akit örök társunknak hívhatunk? Jól neveltek vagyunk, tudjuk mire való a cica wc és ígérjük, nagyon-nagyon hálás és jó cicák leszünk. Csak lakásban szeretnénk élni, az ideiglenes anyukánkkal szerződést kell kötni arról, hogy életünk végéig vigyázol ránk és ha itt az idő, beleegyezünk az ivartalanításba, mert nem szeretnénk több olyan árvát mint amilyenek mi vagyunk. A szervezetünk hordoz egy gyakori cicavírust, ami semmiben nem akadályoz bennünket az élet élvezetében és Téged sem érhet tőle semmilyen baj. Ha szeretsz, gondoskodsz rólunk és jól táplálsz bennünket, minden a legnagyobb rendben lesz és boldog gazdis évek elé nézünk. Nagyon várjuk a jelentkezésed!
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: XXI. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Macskafajta: Házi
 
Feladás dátuma: 2017.02.17
Eddig megtekintették 1376 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:
kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Helga88
Felelősségteljes gazdi kerestetik! Felelősségteljes gazdi kerestetik! Felelősségteljes gazdi kerestetik! Felelősségteljes gazdi kerestetik! Felelősségteljes gazdi kerestetik!
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Felelősségteljes gazdi kerestetik!" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).