Betöltés...

EMa Probiotikus mikroorganizmusokkal állataink egészségéért!

Ár: 760 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Látogasson el Webáruházunkba!

Probiotikumokat több mint 25 éve használnak sikerrel a világban. Akik hisznek a természet erejében, nagy jövőt látnak ebben a módszerben és egyetlen ésszerű megoldásként tekintik a földi élet megőrzésére abban a formában, ahogy azt ma ismerjük…


Olvassa tovább: http://www.g3hungary.hu/

https://www.facebook.com/g3hungary


Miért alkalmazzunk EMa Fauna/Lovak készítményt:
-a bélfunkciók javítására (segít megelőzni a kólikát és a hasmenést)
- a szebb szőrzet érdekében
- az istállóban kialakuló kellemetlen szagok megelőzésére
- gyorsítja a bőrfertőzések és sebek gyógyulását
- az egészség megőrzésére
- élősködők (pl. legyek) csökkenése

Webáruházunk termékkínálata:

EMa FAUNA - LOVAK - MACSKÁK - KUTYÁK - NYULAK - MALACOK – BAROMFI – KECSKE ÉS JUH - EXOTIKUS MADARAK - SZARVASMARHA - GALAMBOK

EMa FLORA - VIRÁGOK- FÁK – ZÖLDSÉG - GYÜMÖLCS – PÁZSIT ÉS BOKROK


KOMPOSZTÁLÁS ÉS TALAJVÉDELEM - PRO BIO 5 - SUPER COMP - TERRA


VÍZ ÉS SZENNYVÍZTISZTÍTÁS - AQUA REVIT L - PRO LAP


Az SCD Probiotikus Technológia jótékony hatású, válogatott mikróbák természetes erejét hasznosítja. A jótékony mikroorganizmusok jelenléte meghatározó hatással van környezetünkre (állatainkra, növényeinkre termőtalajunkra, vizeinkre) és mi magunk is egészségesebbé, energikusabbá válhatunk. Termékeink teljes megoldást nyújtanak vízfolyások, víztározók, halastavak, dísztavak, kutak és akváriumok vizének tisztítására és revitalizálására. Növelik a hygiéniát és stabilizálják a szennyvizet. Javítják a termőföld és növények minőségét, nő a növények és állatok ellenálló képessége a betegségek ellen, minőségibb és gyorsabb a szerves hulladék komposztálásának folyamata.

Minden EMa termékünk 100%-ban természetes, genetikai módosításoktól és szintetikus adalékanyagoktól mentes. Biztonságos, környezetbarát, egészségbarát termékek.
Termékeink csökkentik a környezet szennyezettségét, javítják minőségét, lebontják a különféle szerves anyagokat és más élőlények, növények számára hasznosítható formába alakítják át, visszaszorítják a patogén és rothasztó mikroorganizmusokat és a nagyszámú, semleges mikroorganizmusokat egy adott közegben maguk mellé állítva, egészséges környezetet hoznak létre. Számos értékes, bioaktív vegyületet termelnek: szerves savakat, antioxidánsokat, enzimeket, vitaminokat.

Látogasson el weboldalunkra a www.g3hungary.hu - ra és ha felkeltettük érdeklődését termékeink iránt, akkor keressen bennünket a 06 70 6262 290 telefonszámon illetve írjon nekünk g3hungary@gmail.com címre.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Esztergom
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Ló színe: Egyéb
Neme: Kanca
Besorolása: Egyéb
 
Eddig megtekintették 759 alkalommal

Lovak rovaton belül a(z) "EMa Probiotikus mikroorganizmusokkal állataink egészségéért!" című hirdetést látja. (fent)