Betöltés...

u Riasztó Hordozható Mozgásvezérlő központ, Bármely mobilhoz

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Használható lakásban, üzletben, irodában, kirándulásnál, sátorozásnál, raktárban, pincében, garázsban, ideiglenes, alkami munkaterületen, bárhol, bármire, távjelzésre is beköthető. Előnye, hogy azon kívül, hogy hordozható, kicsi, és mint vezeték nélküli központ is egyben bővíthető, semmi programozás, csak bekapcsolni kell, semmi lacafaca. E Mozgásérzékelő Központ, mozgásra, ajtó-ablak kinyitásra, bármilyen kontaktusra, távjelzésre, hibajelzésre, vezeték nélkül vezérel egy hozzáadott akár bármilyen régebbi mobilt, amely riasztáskor hívja az Ön saját mobilját. A Mozgásvezérlő Központhoz hozzáadott mobiltelefon, amely riasztáskor hívja az Ön mobilját, egy másik helyiségben is lehet, akár elrejtve, elzárva, így a hatástalanítása is sokkal nehezebb. Riasztáskor hallgatható a Mozgásérzékelő környéke is. E Mozgásérzékelő bővíthető, mint egy központ: bemenetére sorba kapcsolható több mindent vele, bolti mozgásérzékelő (ekkor annak csak táp kell neki), mikrokapcsoló, mágnes érzékelő, vezeték szakadás, higanykapcsoló (a higanykapcsoló akkor jelez, ha egy tárgyat, amire felszerelték, kimozdítják a vízszintes helyzetéből) különböző hibajelző kimenete is, stb.
E Riasztó Mozgásérzékelő központ működtethető 230V-ról, 12V-ról, akár 9V-os elemről, amely a hálózat kimaradást is áthidalja.
Ár: Hordozható Mozgásérzékelő központ + 12V-os tápegység + 9V-os háttérelem + felfogató, állítható konzol 30ezer.
+36209763793
www.vyctor.atw.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
 
Eddig megtekintették 70 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "u Riasztó Hordozható Mozgásvezérlő központ, Bármely mobilhoz" című hirdetést látja. (fent)