Betöltés...

8 db-os állítható fiókelválasztó, rendszerező

Ár: 23.190 Ft

8 db-os állítható fiókelválasztó, rendszerező
A Te szekrényedben is káosz uralkodik? Ezzel a 8 darabos fiókrendszerezővel végre rendet teremthetsz a fiókodban, legyen az konyhai szekrény vagy hálószobai fiók.
A termék erős műanyagból készült, mely biztonságos markolattal lett ellátva. Állítható csúszkával van felszerelve, melyet egyszerűen egykattintásos mozdulattal a Te fiókod méretéhez igazíthatsz. A szereléshez nincs szükséged semmilyen szerszámra vagy ragasztóra. A habgumi párnával ellátott rendszerező szorosan a fiókhoz tapadnak, nyomok vagy maradványok nélkül.
Egyedi kialakításának köszönhetően egyszerű az elhelyezése is, csak emeld fel a kart, helyezd bele a fiókba és igazítsd a helyére. Az alján puha habszivacs védi a fiókokat a karcolásoktól. Gyorsan és egyszerűen telepíthető.
Termékjellemzők:

Anyag: műanyag
Különleges képessége: bővíthető, állítható
Színe: fehér
Mérete: 28,3 x 10 cm
Mérete kihúzva: 44 x 10 cm
Multifunkciós, hiszen a kihúzható, visszahúzható kialakítás révén a legtöbb fiókhoz és szekrényhez illeszkedik
Alkalmas: fiókok és éjjeliszekrények rendszerezésére a gyerekek, tizenévesek és felnőttek hálószobájában és gardróbjaiban, valamint konyhai szekrényhez, barkácseszközök tárolásához is megfelelő
Használhatod: otthon a lakásban, kollégiumban, lakóautóban is

Mit rejt a termék doboza? 8 db állítható fiókelválasztó, rendszerező

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "8 db-os állítható fiókelválasztó, rendszerező" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: