Betöltés...

SONGMICS tároló kocsi, vékony kocsi, 4 szintes, keskeny résű kocsi kerekekkel, fehér

Ár: 12.600 Ft


Nincs elpazarolt hely: Ha tonnányi palack és tégely mászik át a pulton, miért ne tartaná őket ebben a vékony, 40 x 93 x 13,5 cm-es kocsiban, és csúsztaná be a szűk résbe, a falsarokba vagy a fagyasztó melletti helyre? Hirtelen sokkal gyorsabb lesz az ételkészítés
Itt vagy ott? Ez a tárolókocsi tekercsben van, bárhová is csúszik. 4 kerékkel könnyedén vigye a fürdőszobába, a nappaliba vagy a mosókonyhába az azonnali tárolás érdekében
Erő a tároláshoz: Ez a tároló kocsi erősen épült, bár vékony testben. A robusztus, rozsdamentes acélcsöveken elhelyezett 4 polcon egyenként akár 5 kg rágcsálnivaló és ital, sampon és testápoló, valamint tisztító- és fehérítő spray-palackok is elférnek.
Néhány extra szempont: 2 fogantyú a kocsi könnyű mozgatásához, 6 kivehető kampó a törölközők oldalára akasztásához és a polcokon lévő lyukak a zöldségek szellősségének megőrzéséhez – ez a kocsi minden apró részletre összpontosít, hogy illeszkedjen az Ön egyszerű életmódjához
Amit kapsz: 4 szintes keskeny résű tárolókocsi, amely teljes mértékben kihasználja a kis helyeket, és egy 5 lépésből álló gyors összeszerelési folyamat világos utasításokkal és könnyen azonosítható alkatrészekkel






A pult mellett: Fűszerek, gyógynövények, olívaolaj és egyéb hozzávalók jelennek meg ezen a konyhai kocsin, csúsztasd a pult mellé, és varázsolj kiadós ételt a családnak!


A fürdőkád mellett: Töltsd meg ezt a praktikus fürdőszobai kocsit samponnal, tusfürdővel, törölközővel és szivaccsal, görgesd a kád mellé, és ugorj bele egy forró habfürdőbe!


A mosógép mellett: Tartsa a leveseket, ecsetet, mosóport és tisztítófolyadékot erre a rugalmas kocsira, és csúsztassa be a szennyesbe. Büszkén mutassa meg tiszta mosókonyháját a vendégeknek, amit még soha nem mutatott meg nekik!
























Praktikus fogantyúk

A fogantyú segítségével csúsztassa be vagy ki a résből, vagy egyik helyről a másikra.



Kivehető horgok

A többcélú horgok nagyobb kényelmet biztosítanak – a ruha, az üstök és a súrolókorongok megtalálják a helyüket.



Alsó lyukak

A polcon lévő kis lyukak segítenek elvezetni a vizet, és szárazon és lélegzően tartják a tárgyakat.



Univerzális kerekek

Könnyen és simán tekerheti a kocsit bármely irányba, 2 fék tartja a helyén.





Műszaki adatok:


Szín: fehér
Anyaga: rozsdamentes acél, PP műanyag
Termék mérete: 40 x 93 x 13,5 cm (Sz x Ma x Mé)
A termék súlya: 1,3 kg
Max. Statikus terhelhetőség polconként: 5 kg


Csomag tartalma:



1 x tároló kocsi
6 x horog
1 x Útmutató


SONGMICS Megjegyzések:



A nehezebb tárgyakat az alsó polcon tárolja, és egyenletesen helyezze el vagy akassza fel a tárgyakat mindegyik szintre, hogy megakadályozza a kocsi felborulását.
A sérülések elkerülése érdekében összeszerelés közben ne nyomja meg puszta kézzel a rudak végeit.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "SONGMICS tároló kocsi, vékony kocsi, 4 szintes, keskeny résű kocsi kerekekkel, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: