Betöltés...

Ruhhy karácsonyi törpés asztali futó 150 x 40 cm

Ár: 1.790 Ft


KARÁCSONYI ASZTALI DEKORÁCIÓ- az asztali futók segíthetnek ünnepi hangulatot teremteni otthonában. Hála nekik, a belső tér hangulatosabbá és varázslatosabbá válhat, ami a háztartás minden tagját karácsonyi hangulatba hozhatja.
SZÉPEN DÍSZITETT - fehér hópelyheket és csillagokat ábrázoló kis mintával díszített, a végeken pedig gyönyörű törpék vannak ajándékkal a kezükben. Tökéletes kiegészítője lehet egy fehér terítőnek, vagy szemet gyönyörködtető kiegészítője a klasszikus fehér étkészletnek.
FELÜLETVÉDELEM - az asztali futó megvédheti az asztal felületét a sérülésektől, foltoktól vagy karcolásoktól, különösen az ételek és italok felszolgálásakor az ünnepi étkezések során.
LÉZERVÁGOTT SZÉLEK + EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG - a futó lézervágással készült, ennek köszönhetően a szálak nem foszlanak ki. Az asztali futók könnyen tisztíthatók és tárolhatók. Az ünnepek után kimoshatja és tárolhatja a következő évre.





MŰSZAKI ADATOK



szín: szürke, piros, fehér, zöld
anyag: poliészter
méretek: méret: 150 x 40 cm
súly: 83 g
súly csomagban: 100 g




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.28
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Ruhhy karácsonyi törpés asztali futó 150 x 40 cm " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: