Betöltés...

4 x átlátszó fali tartó bakelit lemezekhez, poszterekhez és fényképekhez, rögzítési tartozékokkal, díszpolc, műanyag, 18 cm

Ár: 19.149 Ft



 

A csomag 4 darabot + szorító tartozékokat tartalmaz.
A bakelitlemezek, poszterek és fényképek átlátszó fali tartója innovatív és praktikus díszítőelem, amelyet gyűjteményeinek kiemelésére hoztak létre. tárgyakat, és vizuálisan kellemes megjelenést kölcsönöz a térnek. Ez az állvány kiváló minőségű átlátszó műanyagból készül, amely lehetővé teszi a tartalom elegáns és magával ragadó megjelenítését.

Méretek és megjelenés:


Az állvány 18 cm hosszú, elég tágas ahhoz, hogy kis és közepes méretű bakelitlemezek, poszterek vagy fényképek is elférjen.


Az átlátszó anyag lehetővé teszi a tartalom mindkét oldalról történő megtekintését, ami mélységet és vizuális dimenziót adhat a térnek, ahol található.

Védelem és tartozékok:


Ez a tartó védőfóliával van ellátva, amely megvédi a felületét a karcolásoktól vagy szennyeződésektől. A fólia védelme érdekében kifogástalan állapotban tarthatja a tartót a telepítés pillanatáig.


A telepítés előkészítése egyszerű, mivel a konzol két dübelrel, két csavarral és két darab kétoldalas szalaggal van ellátva. Ezek a tartozékok rugalmasságot biztosítanak a konzol felszerelésében.

Használat és dekoráció:


A tartó alkalmas kedvenc bakelitlemezek, művészi képekkel ellátott plakátok vagy emlékezetes fényképek megjelenítésére. Elhelyezhető az irodában, a nappaliban, a hálószobában vagy bármely más helyiségben, amelyet díszíteni vagy testreszabni szeretne.


Kétoldalas szalaggal a konzol könnyen felszerelhető a falra, elkerülve az állandó lyukakat a falban. Alternatív megoldásként választhatja a hagyományos rögzítést dübelekkel és csavarokkal a szilárdabb illeszkedés érdekében.

Végül, a bakelitlemezek, poszterek és fényképek átlátszó fali tartója vonzó módja annak, hogy kiállítsuk és megosszuk, amit szeretünk és gyűjtünk. A minimalista dizájn és a minőségi anyagok alkalmassá teszik a terek és belsőépítészeti stílusok széles skálájára.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "4 x átlátszó fali tartó bakelit lemezekhez, poszterekhez és fényképekhez, rögzítési tartozékokkal, díszpolc, műanyag, 18 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: