Betöltés...

Jáde Zöld Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m

Ár: 14.990 Ft



Szia!



Örülök, hogy érdeklődsz a Jáde Zöld Matt öntapadós tapéta iránt! Ez a kiváló minőségű tapéta a 55553-as cikkszámmal rendelkezik, és mérete 45 cm x 15 m. A Jáde Zöld Matt öntapadós tapéta olyan stílust és eleganciát kölcsönöz otthonodnak vagy irodádnak, amit garantáltan imádni fogsz.



Ez a tapéta tökéletes választás a térképződés érzetének megszüntetésére a falakon, valamint a régi és unalmas falak felfrissítésére. A zöld színhamonizál az avokádó zöld árnyalatokkal, és egy kellemes nyugalmat sugároz az enteriőrödbe. Kényelmesen felhelyezhető és könnyen kezelhető, így szinte bárki bátran nekikezdhet a telepítésének.



Ez a Jáde Zöld Matt öntapadós tapéta vízálló és könnyen tisztítható, ami különösen előnyös az olyan helyiségekben, mint például a konyha vagy a fürdőszoba. A tartós anyagból készült tapéta ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így hosszú távú használatra tervezték. Ráadásul UV-védelemmel is rendelkezik, ami csökkenti a színek fakulását a napfény hatására.



A telepítés egyszerű és időtakarékos. Először is, alaposan tisztítsd meg és szárítsd meg a falat, ahová szeretnéd felhelyezni a tapétát. Vágd le a megfelelő méretű darabot a tapétából, majd távolítsd el a hordozópapírt, és simítsd rá a falra. Használj egy tapétaszorítót vagy egy sima felületű tárgyat, hogy biztosítsd a tapéta sima és egyenletes felületét.



Hogy maximálisan kihasználhasd a Jáde Zöld Matt tapéta szépségét, kombinálhatod más színárnyalatokkal vagy mintákkal. Például, kiegészítheted a szoba dizájnját egy pasztell árnyalatú bútorral, vagy feldobhatod egy élénk és expresszív mintázattal. A lehetőségek száma végtelen, így mindenki megtalálhatja a saját stílusát és kifejezheti a saját kreativitását.



Lehet, hogy eltölthet több órát a közös kikapcsolódások, vagy csupán pihenés céljából a társadalmi és a gasztronómiai téren, a Jáde Zöld Matt tapéta segít kényelmet és szépséget teremteni az otthonodban. Növeld az otthonod értékét ezzel a könnyen telepíthető, tartós és impozáns tapétával!



Ne habozz tovább, és tedd meg az első lépést a lakásod újragondolására! Vásárold meg a Jáde Zöld Matt öntapadós tapétát még ma, és biztos lehetsz benne, hogy egy olyan stílusos és modern megjelenést kapsz, amit mindig is szerettél volna.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Jáde Zöld Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: