Betöltés...

Zöldeskék Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m

Ár: 14.990 Ft



Üdvözlünk a webáruházunkban, ahol minden bizonnyal megtalálod az otthonodhoz tökéletesen illő dekorációs terméket! Ezen a helyen szeretnénk bemutatni neked a Zöldeskék Matt öntapadós tapétát, amely nem csak letisztult megjelenést kölcsönöz a falaidnak, de könnyedén és egyszerűen fel is helyezhető.



Ez a gyönyörű Zöldeskék Matt öntapadós tapéta egy kiváló minőségű dekorációs termék, amely dizájnjával és tulajdonságaival garantáltan lenyűgöz téged és mindenki mást, aki belép az otthonodba. A termék mérete 45 cm x 15 m, tehát elegendő mennyiség áll rendelkezésedre ahhoz, hogy akár egész szoba díszítését is megoldhasd vele.



A Zöldeskék Matt öntapadós tapéta cikkszáma 55555, ami segít felismerni az adott terméket a webáruházunkban. Ezzel a cikkszámmal könnyedén megtalálhatod a kiválasztott terméket és minden információt megtalálsz róla például a rendelhető mennyiségről, az aktuális árról, a termék leírásáról és egyéb fontos részletekről.



A matt felületű tapéta különböző színárnyalatokban pompázik, ami azt jelenti, hogy a Zöldeskék változat kivételesen harmonizál az enteriőröddel. Ezzel a szépséges és friss megjelenéssel rendelkező tapétával minden helyiségben pompázó és vibráló hatást érhetsz el. Főleg a hálószobákban, nappalikban vagy akár a gyerekszobákban nyújt elegáns és modern megjelenést, amely mindig tetszésedre lesz.



Az öntapadós tapéta kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerűen és könnyedén felhelyezd a falaidra. Az eljárás nagyon egyszerű, amely mindenki számára gyerekjáték lesz. Nem kell aggódnod a bosszantó tapétaragasztó, a nedvesség vagy a kellemetlen szag miatt, mert ezt a tapétát csupán le kell húznod a védőrétegről és egyenletesen felhelyezned az elhelyezés helyére a mérőpálca segítségével. Még akkor sem kell aggódnod, ha az első alkalommal hibázol, mert könnyedén levéheted és újra leragaszthatod.



A Zöldeskék Matt öntapadós tapéta nem csupán a könnyű felhelyezés miatt praktikus választás, hanem karbantartása is egyszerű és időtakarékos lehet. A tapéta hosszú éveken keresztül megőrzi szépségét és gyakorlati hasznosságát, mivel tisztításához csupán enyhén nedves ruhára és nélkülözendő vegyszerekre lesz szükség.



Vásárlóink elégedettsége számunkra rendkívül fontos, ezért garantáljuk, hogy minden termékünk kiváló minőségű és hosszú élettartamú. A Zöldeskék Matt öntapadós tapétánk nem kivétel ebből a szabályból, és a vásárlók által visszajelzésként kapott pozitív értékelések megerősítik, hogy jó döntés lesz, ha te is ezt a terméket választod.



Nem kell tovább keresgélned a tökéletes dekorációs elemek után az otthonod számára. A Zöldeskék Matt öntapadós tapéta a cikkszámmal 55555 tökéletes választás lesz számodra. Ez a modern, letisztult és könnyen kezelhető termék garantáltan hosszú éveken keresztül örömöt fog okozni, és kényeztetni fogja a szemedet minden nap.



Ne habozz, válaszd a Zöldeskék Matt öntapadós tapétát még ma, és add meg az otthonodnak azt a kis pluszt, amire mindig is vágytál!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Zöldeskék Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: