Betöltés...

Pikelyek öntapadós tapéta 45cm x 15m

Ár: 14.990 Ft



Nagyon örülök, hogy rátaláltál erre a fantasztikus termékre, a pikelyek öntapadós tapétára! Ez a stílusos és kreatív elem igazi csodát tesz otthonod falain.



A pikelyek öntapadós tapéta egyedülálló módon alakítja át a enteriőrödet. Annak köszönhetően, hogy 45cm x 15m méretű, bőséges tapétaanyag áll rendelkezésedre, hogy minden elképzelésedet megvalósíthasd. Könnyedén alkalmazhatod a faladon, s igen örömteli érzés lesz látni, amint a terek előtted új ruhába öltöznek.



A 55848-as cikkszámmal ellátott pikelyek öntapadós tapéta remek választás a minőségi és divatos belső terek szerelmesei számára. A termékünk egyedülálló tulajdonsága, hogy rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú ideig élvezheted a látványát.



A pikelyek formája magával ragadóan modern és elegáns. A lenyűgöző geometriai mintájuk varázslatos hatást kelt, miközben egyedi kisugárzást kölcsönöznek négy faladnak. Az arany vagy ezüst színben pompázó pikelyek olyan kifinomultságot és stílust adnak otthonodnak, amitől igazán különlegesnek érezheted magadat.



Ezenkívül, a pikelyek öntapadós tapéta könnyen felhelyezhető. Nem szükséges bármilyen tapéta ragasztó vagy más segédeszköz, csak vedd ki a tekercset a dobozból, válaszd ki a kívánt helyet a falon, majd egyszerűen felragaszthatod. Gyors és egyszerű, ez a megoldás nem fordítja felesleges időveszteséget, így több idő marad más fontosabb dolgokra.



Ráadásul, a pikelyek öntapadós tapéta rendkívül sokoldalú. Nem csak a lakás bármelyik szobájában alkalmazható, hanem akár az irodádban vagy a kreatív munkateremben is. Csak képzeleted szab határt annak, hogy hol és hogyan használd ezt a csodás terméket.



Végül, de nem utolsó sorban, ez a lenyűgöző pikelyek öntapadós tapéta kifejezetten pénztárcabarát megoldás is. A magas minőséget és az exkluzív megjelenést úgy alakítottuk ki, hogy megfizethető legyen mindenki számára. Tehát nem csak stílusosabbá, de a pénztárcádat is kiválóan szolgálja ez a gyönyörű termék.



Nem gondolom, hogy bármilyen kétség merülne fel eme fantasztikus termékkel kapcsolatban. Lépj a divatos belső terek világába és pillanatok alatt feldobhatod otthonodat!



Ne vesztegess több időt, vásárold meg a pikelyek öntapadós tapétát még ma, és tapasztald meg az azonnali hatást!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Pikelyek öntapadós tapéta 45cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: