Betöltés...

Kurkuma Sárga Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m

Ár: 14.990 Ft



Szia! Örömmel bemutatom neked a Kurkuma Sárga Matt öntapadós tapétát, amelyet a cikkszáma 55543 alatt találhatsz. Ez a lenyűgöző termék 45cm szélességgel és 15m hosszúsággal rendelkezik, így bőséges mennyiségben áll rendelkezésedre, hogy átalakítsd otthonod stílusát.



Ez a tapéta a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően rendkívül tartós és hosszú élettartamú. A matt felület a modern és kifinomult megjelenést adja a helyiségnek, miközben a kurkuma sárga szín varázslatos energiát és ragyogást visz a térbe. A szín gazdagsága és melegsége otthonos és kellemes hangulatot teremt otthonodban, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár a konyháról.



Az öntapadós tapéta kiváló választás, ha könnyű és gyors megoldást keresel a falak dekorálására. A könnyű telepítési folyamatnak köszönhetően pillanatok alatt elvarázsolhatod a falakat, anélkül, hogy szakember segítségét kellene kérned. Egyszerűen távolítsd le a védőfóliát, és simítsd az öntapadós oldalát a kívánt felületre. A speciális ragasztó réteg biztosítja, hogy a tapéta hosszú távon is tökéletesen illeszkedjen és ne mozduljon el.



A Kurkuma Sárga Matt öntapadós tapéta új életet lehelhet az unalmas vagy kopott falakba. Akár egy egész szobát, akár csak egyetlen részt szeretnél dekorálni, az eredmény hihetetlenül lenyűgöző lesz. A tapéta páratlan módjával emeli ki a teret és teszi különlegessé. Különösen jól mutat együtt a modern bútorokkal és letisztult dizájnnal, de az egyediségét tudatosan hagyományosabb belső terekben is érvényesül.



A Kurkuma Sárga Matt öntapadós tapéta kiváló minőségének köszönhetően könnyen tisztítható és ellenáll az elszíneződésnek. Csak egy kis szappanos víz és egy puha rongyra van szükség a foltok és kosz eltávolításához. Ez a könnyen kezelhető tulajdonság hosszú távon megőrzi a tapéta esztétikus megjelenését, így évekig gyönyörködhetsz az otthonodban.



Ne habozz tovább, és szerezz be egy tekercset a Kurkuma Sárga Matt öntapadós tapétából, hogy otthonod egyedi stílusba öltözzön. Emeld ki személyiségedet és teremtsd meg a tökéletes légkört otthonodban ezzel a lenyűgöző és praktikus dekorációs elemmel. Egyetlen termék, amely átalakíthatja és felfrissítheti a tereket, és mindezt könnyedén és szakértőietten!



Vedd meg most a Kurkuma Sárga Matt öntapadós tapétát, és élvezd az új élményt, amelyet otthonod ezzel a merész és stílusos kiegészítővel nyújt neked!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Kurkuma Sárga Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: