Betöltés...

Óceánkék Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m

Ár: 14.990 Ft



Szia! Nagyon örülök, hogy megtaláltad az Óceánkék Matt öntapadós tapétát, ami igazán egyedi és stílusos megjelenést biztosít a lakásodnak vagy bármely más helyiségnek. Rendkívül fontos számunkra, hogy elégedett legyél a termékkel, ezért a lehető legjobb minőséget nyújtjuk neked.



A cikkszám 55557 segítségével könnyen azonosíthatod az óceánkék matt öntapadós tapétát. A tapéta mérete 45cm x 15m, így ezt az egy darabot több helyre is ki tudod terjeszteni, vagy akár egy nagyobb felületre is könnyedén fel tudod ragasztani. Az óceánkék szín különleges és nyugtató hatással rendelkezik, így a tapéta ideális választás a fürdőszobába, nappaliba, hálószobába vagy akár az irodába is.



A tapéta matt felülete elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a környezetnek. A termék anyaga tartós és magas minőségű, kifejezetten arra tervezték, hogy hosszú távon is szép és újszerű maradjon. Az öntapadós réteg segítségével egyszerűen és gyorsan fel tudod ragasztani a tapétát a kívánt felületre, anélkül, hogy ragasztóra lenne szükséged.



Az óceánkék matt öntapadós tapéta kiválóan alkalmas a lakástulajdonosok számára, akik szeretnék felújítani vagy felfrissíteni a lakásukat, anélkül hogy bonyolult és költséges burkolási munkálatokba kellene belefogniuk. A tapétát könnyedén eltávolíthatod anélkül, hogy kárt tenne a falban vagy más felületben, így mindig megváltoztathatod a belső tér stílusát és hangulatát.



Az óceánkék szín a természet és a tenger szépségére emlékezteti az embert, így az otthonodat egy frissítő és megnyugtató helyszínné varázsolja. Az óceánkék színt további kiegészítőkkel, mint például képek, dekorációk vagy párnák, még inkább kiemelheted, hogy az egyedi stílusodat tükrözze.



Az óceánkék matt öntapadós tapéta azért is különleges és értékes választás, mert könnyen tisztán tartható. Csak egy nedves ruhával át kell törölnöd, és a foltok vagy a szennyeződések eltűnnek, mintha sosem lett volna rajta. Így időt és energiát spórolhatsz meg a takarítás során, és mindig gondtalanul élvezheted a tiszta és friss belső teret.



Reméljük, hogy megtalálni tapétában mindent, amire szükséged van, és örömmel fogod használni ezt a szép és praktikus terméket otthonodban. Ha bármilyen kérdésed vagy problémád merül fel a termékkel kapcsolatban, ne habozz megkeresni minket, és készséggel állunk rendelkezésedre.



Köszönjük, hogy minket választottál, és reméljük, hogy hosszú távú elégedett ügyfelünk lehetünk!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Óceánkék Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: