Betöltés...

Sáfrány Sárga Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m

Ár: 14.990 Ft



Sáfrány Sárga Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m (cikkszám: 55545)



Sáfrány Sárga Matt öntapadós tapéta, amit könnyedén felhelyezhetsz otthonod bármelyik helyiségébe, hogy egyedi és stílusos atmoszférát teremts. Ez a tapéta kompromisszumok nélkül kombinálja a funkcionalitást és a látványt, hogy otthonodat új élettel tölthesd meg.



Ez a sáfrány sárga színű tapéta tökéletes választás lehet a nappali, hálószoba, vagy akár a gyerekszoba falainak dekorálásához. A szín élénk és vibráló, mégis kellemesen nyugtató hatást kelt, ezért bárhol használhatod otthonodban. A matt felület extra finom tapintású, ami a prémium minőséget képviseli.



Az öntapadós tapéták előnye, hogy nem igényelnek tapétaragasztót a felhelyezéshez. Csak válaszd ki a megfelelő felületet, és könnyedén ragaszd fel a tapétát. Ez a speciális öntapadós anyag biztosítja, hogy a tapéta tartósan a helyén maradjon, anélkül, hogy kárt tenne a falban. Ráadásul könnyedén eltávolítható, ha úgy döntenél, hogy másik mintát szeretnél a falakra.



A Sáfrány Sárga Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m-en kapható, ezáltal elegendő mennyiség áll rendelkezésedre ahhoz, hogy akár egy egész szobát letapétázd vele. A 45cm széles tekercs könnyen kezelhetővé teszi a tapétázási folyamatot, és az 15m hosszúság garantálja, hogy elegendő tapétád legyen ahhoz, hogy a kiválasztott területet teljes egészében befedhesd.



A megbízható cikkszám (55545) segít abba a biztonságba, hogy pontosan azt a terméket kapod, amit elvársz. A cikkszám alapján könnyen megtalálható a termék a weboldalunkon vagy boltunkban, így egyszerűen beszerezheted.



A Sáfrány Sárga Matt öntapadós tapéta tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné felfrissíteni otthonának külsejét, anélkül hogy hosszadalmas tapétázási folyamatot kellene végrehajtania. A tapéta magával ragadó sáfrány sárga színe és prémium minősége biztosítja otthonod stílusos és modern megjelenését. Ne habozz, vásárold meg ezt a csodálatos tapétát még ma, és teremts egyedi atmoszférát otthonod minden részében.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Sáfrány Sárga Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: