Betöltés...

Kasmír Gyapjú Euro párna - 550 gr/m2 - LUXUS MINŐSÉG!

Ár: 11.880 Ft

100% bárány gyapjú párna levehető huzattal van ellátva, így a párnabetétet külön lehet mosni, tisztítani.

Mindkét oldal fedőanyag 550 g/m2 kasmír gyapjú.


GYAPJÚ TERMÉKEINKRŐL:


hőmérséklet-kiegyenlítő hatású,
maximális komfortot nyújt télen-nyáron,
biztosítja a bőr légzését és javítja vérellátását,
antiallergén jó hatással van a migrénes tünetekre a mozgásszervi és reumás panaszokra,
megakadályozza a felfekvéseket.



A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stresszoldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.


HASZNÁLATA:
A gyapjú ágyneműt javasoljuk garnitúrában használni, az így kialakuló burokhatás kedvező tulajdonságait kihasználva. A gyapjút kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező un. úszó szálak a termékről leváljanak. Az ágynemű használatakor a takarót nem kell huzatba húzni, csak ha az Ön komfortja ezt igényli. A párna tisztán tartásához használjon egy könnyű vékony 100% pamut huzatot. Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül. Napra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:
A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható. Gyapjú termékünk Woolmark tanusítvánnyal rendelkezik!A Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőség 100% garancia.Mi is az a gyapjú szálsűrűség azaz: gramm/m2?A gyapjú szálsűrűsége azt a számot jelenti g/m2 értékben, amely megmutatja, hogy egy négyzetméter hány gramm gyapjúszálat tartalmaz. Ez általában 400-650 g/m2 közötti érték szokott lenni. Szóval, ha egy takaró 500 g-os, az azt jelenti, hogy a takaró 1 m2 gyapjúfelülete 500 g gyapjút tartalmaz. Természetesen, ha a takaró mindkét oldala gyapjú felülettel rendelkezik, akkor a takaró 1 négyzetméterére 1000 g gyapjú jut.Az ANZO által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stresszoldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Kasmír Gyapjú Euro párna - 550 gr/m2 - LUXUS MINŐSÉG!" című hirdetést látja. (fent)