Betöltés...

BB02 Nagy méretű digitális óra idő, dátum és hőmérséklet kijelzéssel - asztalra és falra is helyezhető - 32 x 20 x 3 cm (BBL)

Ár: 10.990 Ft

Óriás LED kijelzős digitális óra naptárral, hőmérővel és ébresztővel Szeretnél egy kellően nagy kijelzővel rendelkező órát, hogy mindenhonnan lásd a pontos időt? Ez az óriás LED-es óra kiváló választás lehet, segítségével szinte bárhonnan láthatod, mennyi az annyi. Az aktuális idő kijelzésén túl mutatja a hőmérsékletet, a dátumot, rendelkezik naptár funkcióval, és ébresztőként is használhatod. Modern megjelenésével alkalmas irodákba, műhelyekbe, folyosókra, iskolába, osztálytermekbe, nappaliba és hálószobába is, akaszthatod falra, vagy asztalra, szekrényre állíthatod. A vezérlőgombok a készülék hátoldalán találhatók, egyszerű a kezelése. Funkciók: LED digitális óra (óra, perc, másodperc) Ébresztés funkció Naptár (nap, hó, év) Hét napjai (H-V-ig) 12 és 24 órás nézet Hőmérséklet kijelzés A termék jellemzői: Led digitális óra Anyaga: műanyag Szín: fekete LED szín: piros Felakasztható vagy asztalra, szekrényre tehető Méret: 33,5 x 14,8 x 3 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "BB02 Nagy méretű digitális óra idő, dátum és hőmérséklet kijelzéssel - asztalra és falra is helyezhető - 32 x 20 x 3 cm (BBL)" című hirdetést látja. (fent)