Betöltés...

Macska alakú SomnArt párna, pamut, sós töltelék, Fekete

Ár: 16.868 Ft

Macska alakú SomnArt párna, pamut, sós töltelék, Fekete
 
A termék párnaként és játékként is használható. Minden korosztály számára tökéletesek, ezek a párnák szuper aranyosak és nagyon hasznosak.
 
Külső anyag: 100% pamut, hímzett. Belső anyag: 50% só + 50% szilikon pehely.

Jótékony hatások a légzőrendszerre - A só csökkenti az irritációt, csillapítja a köhögést és eltávolítja a váladékot a légutakból . Ezenkívül a haloterápia növeli a légutak betegségekkel szembeni ellenálló képességét.
Kedvező hatások az immunrendszerre - A sós aeroszolok hozzájárulnak a szervezet immunitásának javításához, mivel biztosítják a tüdő jó oxigénellátását és hozzájárulnak a szükséges tágulások kialakulásához a hörgőkben.
Negatív ion generátorok - Ezek képesek elpusztítani a baktériumokat vagy csökkenteni a szervezetre gyakorolt ​​negatív hatásukat.
Az alvás minőségének javítása – A haloterápia segít csökkenteni a felső aero-emésztőrendszert, ami különösen a horkolók számára előnyös. Ez a gyulladásos ödéma csökkenéséhez vezet, és ezáltal javítja az alvás minőségét.

 
Méretei:  Párna 20 x 40 cm + lábak 40 cm.
 
Karbantartási utasítások:
 

Ne mossa le;
Ne használjon fehérítőt;
Ne centrifugálja szárazon;
Ne nyomja össze;
Nem vasalható.

Öko-tex Standard 100 minősítés, veszélyes anyagok hiányára
Az Oeko-Tex ® címke  jelzi az érdeklődő végfelhasználók számára a bőrbarát ruházat és egyéb textíliák esetében tesztelt további biztonsági előnyöket. Ily módon a tesztcímke fontos döntési eszközt jelent a textíliák vásárlásakor. A textilek iránti bizalom – a felelős textilgyártás nemzetközi szinonimája – az alapanyagtól a késztermékig az üzletek polcain.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Macska alakú SomnArt párna, pamut, sós töltelék, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: