Betöltés...

Best Sleep Silver párna 50x70 cm, 50x70 cm

Ár: 91.190 Ft

Huzat:

100% poliészter A huzat nem levehető és ezüst fonallal varrva ezüst hímzéssel. A textil megfelel az Oeko-Tex Standard 100

Töltet:

Nanofiber rendkívül kicsi szálak fújásával a paplanban vagy párnában pihe-szerű hatás érhető el. Ezek finomabbak és finomabbak, mint más szálak, és fújt szálakként is ismertek.

Töltési súly:

Ez a kritérium információt nyújt a párna megjelenéséről. A nagyon jó alváshoz fontos olyan párnát választani, amely az alváshoz igazított támogatást kínál. Az alvás minősége a párna magasságától is függ. Így minél nagyobb a súly, annál nagyobb térfogatú lesz a párna, és annál nagyobb támogatást nyújt azok számára, akik a hátukon vagy az oldalukon szoktak aludni. Minél alacsonyabb a súly, annál laposabb a párna és a megfelelőbb támasz azok számára, akik hason alszanak. Az alvási helyzethez igazított párna lehetővé teszi, hogy ellazítsa a fej, a nyak és a váll izmait, és élvezheti a pihentető alvást.

A szálakkal töltött paplan vagy párna mosható géppel és alkalmas centrifugálásra, feltéve, hogy betartja az utasításokat.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Típus Klasszikus
Szín Fehér
Keménységi szint Közepes
Huzat anyaga Textil
Töltőanyag Szilikon szál
Forma Négyszögletes
Darabok száma 1
Főbb jellemzők Mosható
Méret (cm) 50 x 70
Magasság 12 cm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Best Sleep Silver párna 50x70 cm, 50x70 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: