Betöltés...

Somnart nyári párna "Summer Cool Hollowfiber" 50x70 cm

Ár: 9.517 Ft

Somnart nyári párna "Summer Cool Hollowfiber" - 50×70 cm
Ideális párnát keresel a meleg éjszakákra?
A speciális CoolSleep Hollowfiber ™ technológián alapuló Summer Cool nyári párna pontosan az, amire szüksége van.
Az üreges szálak belsejében van hely. A szálak "üres" helye segíti a párna áteresztőképességét, és lehetővé teszi a párna "lélegzését".
Ezért nem fog izzadni a forró nyári éjszakákon. Ezenkívül ez a fajta szál térfogatot ad a párnának, de sokkal kisebb tömeggel, mint a közönséges szálakon alapuló párnáké. Ugyanakkor a technológia által kínált hőkomfort ideálissá teszi ezt a párnát minden évszakban.
Végül, de nem utolsósorban a CoolSleep Hollowfiber ™ szálak különleges minősége a Summer Cool Summer Pillow-t nagyon kellemes tapintásúvá teszi, így extra kényelmet biztosít. Érdemes elkényeztetni magát!
Technikai információ

Szilárdsági szint: közepes;
Ajánlott évszakok: tavasz, nyár, ősz;
Méret: 50×70;
A külső huzat levehető és 60 fokon mosható
Anyaga: 100% poliészter mikroszálas, fehér, szálcsiszolt + CoolSleep Hollowfiber ™ 100g/m² + Superball üreges konjugált szálból;
Romániában gyártott termék.

Használati javaslatok

Javasoljuk, hogy a párnát néhány órán keresztül szellőztesse, miután kivette a csomagolásból;
A termék tisztán tartásához kövesse a karbantartási utasításokat;
Javasoljuk, hogy a Somnart-termékeket hetente tegye ki friss levegőre;
Nem javasoljuk a Somnart termékek használatát vagy tárolását nedves helyen.

Somnart: Az egészséges pihenéshez!

Termékeink románok millióinak otthonaiban találhatók. tudjuk, hogy ügyfeleink bizalmát csak a kompromisszumok nélküli minőség révén lehet megszerezni. Ezért termékeink minőségi, környezetvédelmi, munkahelyi egészségügyi és biztonsági feltételek mellett, a legmagasabb európai szabványok szerint készülnek.
Mindig ellenőrizze, hogy a hálószobájába szánt termékeken szerepel-e az Öko-tex Standard 100 szimbólum, amely garantálja, hogy az európai minőségi és egészségügyi szabványok szerint készülnek.
Öko-tex Standard 100, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 tanúsítványok

Öko-tex Standard 100 minősítés, veszélyes anyagok hiányára
Az Oeko-Tex ® címke  jelzi az érdeklődő végfelhasználók számára a bőrbarát ruházat és más textilanyagok tesztelt biztonságának további előnyeit. Ily módon a tesztcímke fontos döntési eszközt jelent textiltermékek vásárlásakor. bizalom a textilekben - a felelős textilgyártás nemzetközi szinonimája - az alapanyagtól a késztermékig az üzletek polcain.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Somnart nyári párna "Summer Cool Hollowfiber" 50x70 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: