Betöltés...

Green Future Nature Párna, 45 X 65 Cm, Természetes Bambusz És Szilikon Szálak, Zöld

Ár: 19.072 Ft

Natúr párnák 37x37 fehér, 100% bambuszszállal és szilikonszálas golyókkal vannak feltöltve, és 100% bambusz szövetbe vannak csomagolva.
Az új Nature párnamodell tartalma nem tolong, állandó rugalmassággal rendelkezik a teljes felületen, így kényelmes alvást élvezhet.
A 100% szatén bambusz szövet bőséges 100% bambusz gyapjú réteggel van steppelve, a belső teret pedig 100% bambusz szál és szilikon golyó keveréke tölti ki.
A párnákat fehérítő nélkül akár 30 ° C hőmérsékleten is lehet mosni. Az ajánlott összenyomás maximum 600 fordulat / perc.
Természetes antiallergiás és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező bambusz tökéletes választás az egészségére, de ideális megoldás az érzékeny bőrűek, illetve az allergiában vagy asztmában szenvedők számára is. A bambuszrostok kivételes szellőztetése a túlzott nedvesség szétszóródása miatt ajánlja a bambuszt azoknak az embereknek, akik túlzottan izzadnak alvás közben. Romániában készült.
KÖVETELÉSEK
Antiallergén, mosható

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Green Future Nature Párna, 45 X 65 Cm, Természetes Bambusz És Szilikon Szálak, Zöld" című hirdetést látja. (fent)