Betöltés...

Memory anatómiai hullám párna Aloe verás 48x33 cm

Ár: 11.300 Ft



Memory Anatómiai párna Aloe Vera huzattal Hullámpárna Mérete: 48cmx33cmx11cm Anyaga: 50kg/m3 szerkezetű memóriahab Huzata: Aloe Verával átitatott
Ergonómikus kialakítású párna. - magasabb része kifejezetten az oldalukon alvók számára javasolt - míg alacsonyabb része megfelelő támaszt nyújt a háton alvóknak - speciális alakja, valamint a hőérzékeny memory hab töltet követi a test vonalát - kiegyenlíti a fej és a nyak bizonyos pontjainak extra nyomását. Kellő ellazulást és pihentető alvást biztosít.

Segíti a kötött nyaki izomzat ellazulását,
csökkenti vagy elmulasztja a nyak- és hátfájást. A MEMORY párnák a NASA által kifejlesztett, különleges nyomáseloszlatású, úgynevezett emlékező habból készülnek. Mikro perforációjának köszönhetően jobban szellőzik, mint az átlagos párnák. egyedi tervezése, mind a fejnek mind a gerincnek tökéletes alátámasztást nyújt antiallergén, anti-bakteriális hatású segíti a nyaki izmok kipihentségét és a gerincbántalmak elleni küzdelmet mikro perforációjának köszönhetően jobban szellőzik, mint az átlagos párnák könnyen felveszi a fej formáját, és így biztosítja a nyaki izmok kipihentségét a súlyelosztásnak köszönhetően elősegíti a nyugodt alvást Pontosan illeszkedik a fej és nyak formájához, tökéletes tartást biztosít a nyak és vállizmok számára.

A Memory párnák enyhíthetik a fájdalmat, a horkolást és az alvászavarokat. Az anatómia szempontból kialakított modellek a memory anyag nyomáscsökkentő hatásával együttesen a maximális kényelmet biztosítják a tarkó - nyakszirt környékének, lehetővé teszik a nyaki izomzat és a váll teljes ellazulását. Ideális háton, illetve oldalt fekvőknek egyaránt. Aloe Vera anatómiai memory párna Az Aloe Vera leveleiben található zselé legalább 160 értékes tisztán biológiai összetevőt tartalmaz, enzimeket, vitaminokat, ásványi sókat, fontos zsír- és aminosavakat ezáltal jótékony hatással vannak a bőrre és a kötőszövetre.
Stimulálja az új bőrsejtek növekedését és eltávolítja az elhaltakat.
A zselé tisztítja a bőrt és védi a környezet károsító hatásaival szemben.
Az Aloe Vera anatómiai párna egy jó választás az egészségesebb alvásért!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Memory anatómiai hullám párna Aloe verás 48x33 cm" című hirdetést látja. (fent)