Betöltés...

Pentele anti-reflux többfunkciós párna felnőtteknek

Ár: 19.900 Ft

Pentele anti-reflux Aloe-Vera párna felnőtteknek (nagy méretű: 70x87x20 cm)
 

A reflux párna előnyös lehet azoknak, akik szenvednek a gastrooesophagealis reflux betegség (GERD) tüneteitől. Ez a betegség akkor fordul elő, amikor a gyomorsav visszaáramlik a nyelőcsőbe, és irritálja azt, ami kellemetlen tüneteket okozhat, például égő érzést a mellkasban, savas ízt a szájban, köhögést vagy nehézlégzést.

A reflux párna segíthet csökkenteni ezeket a tüneteket, mivel megemeli a fejet és a felsőtestet alvás közben. Ez azért hasznos, mert az emelt testhelyzet segít megakadályozni a gyomorsav visszafolyását a nyelőcsőbe, így csökkentve a GERD tüneteit.

 

[caption id="attachment_11072" align="aligncenter" width="1024"] Pentele anti-reflux párna gyomor[/caption]

 

 

Emellett a reflux párna segíthet megelőzni más alvás közbeni problémákat is, például az alvási apnoét vagy az alvás közbeni légzési nehézségeket, amelyek gyakran előfordulnak azoknál az embereknél, akik GERD-ben szenvednek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a reflux párna csak tüneti kezelés, és nem helyettesíti a megfelelő orvosi kezelést. Ha GERD-ben szenved, mindig kérjen tanácsot orvosától a megfelelő kezelési lehetőségekről. A párna nem garancia a javulásra és nem minősül orvostechnikai eszköznek!

 

Mire tudod használni a Pentele Reflux párnát? 

Megtudod emelni a fejedet (reflux elleni funkció)
Fel tudod polcolni a lábad
TV nézéshez is ideális választás.
Napközbeni pihenéshez deréktámaszként

 



Összetétel/használati útmutató: : 

Belső mag: 30kg/m3 sűrűségű hideghab, közepes keménységű
Huzat: steppeletlen Aloe-vera huzat( 97% poliészter, 3% viszko,)
Huzat moshatóság: 40 fokon mosható.
Származási hely: Magyarország
EAN: 5999574170484

Méret: szélesség: 70 cm, hosszúság: 87cm, magasság: 20 cm

 

A Pentele matrac filozófia

A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű, komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőzi számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében.

 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Pentele anti-reflux többfunkciós párna felnőtteknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: