Betöltés...

Gát utcai kis lakás

Ár: 13.200.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szívesen élne jól megközelíthető helyen, a városközponthoz közel, mégis csendes környéken? Takarékos fenntartású, barátságos, otthonos lakást keres? Örömmel költözne egy kicsi, frissen felújított, összkomfortos, földszinti lakásba? Várjon! Hiszen ezek pont az én eladásra szánt lakásom ismérvei! Lássuk a konkrétumokat:
A lakás adottságai:
A lakás alapterülete 24 nm. A fűtés konvektorral szabályozható, egyedi mérős, a gázrendszert tavaly újították fel. A bejárati ajtó a közös udvarról nyílik, a ház kapuját néhány hete szintén korszerűsítették. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, mely vízórával van ellátva, és éjszakai árammal üzemel. A lakás kívülről és belülről egyaránt szigetelt, nagy belmagasságnak köszönhetően pedig galériázható. A közös költség magában foglalja a közelmúltban történt korszerűsítéseket, így havi 7 200 Ft.
Elhelyezkedés:
Jól megközelíthető helyen, pár percre a 3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a 24-es és 51-es villamos vonalán található. Pár lépésre van csupán a szomszédos utcában lévő élelmiszerbolt, fodrászat, drogéria, zöldséges és egyéb üzletek. Diákoknak, fiatal pároknak, vagy egyedülálló hölgyeknek, uraknak egyaránt remek választás.
Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Gát
Alapterület (m2) : 24
Szobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 496 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Gát utcai kis lakás" című hirdetést látja. (fent)