Betöltés...

Rendkívül Igényesen felújított lakás terasszal szép házban

Ár: 28.800.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
* Bruttó 50 m2-es (nettó 43 m2), fekvőgalériás (6 m2), minőségi anyagokkal ízlésesen FRISSEN felújított, modern, földszinti, egyszobás lakás terasszal (9 m2) és Teljes felszereléssel eladó a Damjanich utca és a Bajza utca közelében lévő, jó állapotú épületben.
* Az ingatlan áll egy rendkívül modern, egy légtérben lévő előszoba-konyha-szoba-galériából, drága felszereléssel ellátott Kádas fürdőszobából, külön WC-ből, tárolóból és hangulatos teraszból. A terek rendkívül tágasak és világosak. A szobából éppúgy ki lehet jutni a teraszra, mint a fürdőszobából.
* A nyílászárók, a konyhabútor a hozzá tartozó mosogatóval, csappal, főzőlappal, sütővel, a telitalpas kád, a mosdó csappal, a WC, a galéria, a konvektor, a villanybojler, a lámpák, az étkezőbútor, mind újak és a vételár részét képezik. Az összes helység padlózata műgyanta, kivétel a szobarész a galéria alatt, ami festett parketta. A belmagasság 3,66 m.
* Fűtés Új gázkonvektorral, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A főzéshez kerámia főzőlap lett beszerelve, a sütő elektromos.
* Közlekedés : 78-as trolival közvetlen eljuthatunk a Teréz körúton és a Nagymező utcán keresztül a Kossuth térig (2-es metró), a másik irányba pedig a Keletiig (2-es és 4-es metró). A 74-es trolival az egyik irányban az Astoriáig juthatunk el (2-es metró), a másik irányban a Városligethez és a Mexikói úthoz (1-es metró). Gyalogosan pedig könnyen elérhető az Andrássy út (Kodály körönd és a Bajza utca), valamint a Keleti pályaudvar.
* Közös költség : 10700 FT/hó a felújítási alappal. 
* Per- és tehermentes, azonnal költözhető. 

IRÁNYÁR: 28,8 M Ft

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem hívjon most, nehogy más vegye meg!!!
Üdvözlettel:

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: törlésig
Alapterület (m2) : 50
Szobák száma: 1
Komfort: Komfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: terasz, igényes anyagok, ÚJ, SZÉP
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 498 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Rendkívül Igényesen felújított lakás terasszal szép házban" című hirdetést látja. (fent)