Betöltés...

44nm Miskolc - Kiliáni lakás

Ár: 8.100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó magánszemélytől a Dél- Kiliánban, központi helyen egy 44 négyzetméteres, másfél szobás, tégla építésű lakás, nagy erkéllyel és egy pincével. A lakás egy tiszta, új műanyag nyílászáróval szerelt, 4 emeletes épület, 4. emeletén található. A lépcsőház lakói csendesek és békések.
A lakásban a fűtést konvektorok biztosítják, az ablakok új fa (borovi fenyő) nyílászárók, a bejtéri ajtó fehér biztonsági acélajtó. Az ablakokon és az erkélyen is fehér redőnyök találhatóak. A lakásban található beépített szekrények (a nagy tükrös beépített szekrény is) és ezen kívül a konyhabútor és a gáztűzhely is a lakáshoz tartozik. Az új tulajdonos, ha nem kéri, akkor elszállítjuk.
Jelenleg a konyha és a kisszoba egyben van, de igény szerint az ajtót és a falat ingyen visszaépítik 1-2 nap alatt, de a két szoba is egybe nyitható.
A közelben található több bolt (COOP, Penny, kis CBA stb.) , iskola, óvoda, étterem, sportlétesítmény, fitness terem, uszoda, bank, posta stb. A lillafüredi kisvasút, a Diósgyőri vár vagy az erdő is egy könnyű 5-10 perces sétával elérhető. Én folyamatosan kerékpározom a környéken az erdő és a hátsó kerékpárút közelsége miatt. A parkolás ingyenes az utcán vagy az oldalt található parkolóban is.

Kérem ingatlanosok és hőtanúsítvány készítők ne keressenek. Érdeklődni mzsmail86@gmail.com címen vagy a 06705151400 telefonszámon lehet.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Kandó K.
Alapterület (m2) : 44
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 723 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "44nm Miskolc - Kiliáni lakás" című hirdetést látja. (fent)