Betöltés...

Petőfi kertben amerikai konyhás nappali+ 2 f szobás,tetőtéri

Ár: 29.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladásra kínálunk Budapest XVI. kerületében Petőfi-kert területén, egy csendes kis forgalmú utcában, 1087 négyzetméter alapterületű telken álló 4 lakásos társasház tetőterében egy 89 négyzetméteres amerikai konyhás nappali+ 2 fél szobás lakást erkéllyel, felszíni gépkocsi beállóval.
A társasház 2007-ben épült és fontosnak tartom kiemelni, hogy a tulajdonos édesapja tervezte és kivitelezte az épületet,ami pedig garantálja a minőséget, hogy egyet a tetőtéri lakások közül megtartottak maguknak, ezt kínálják most család bővülés miatt eladásra.
A lakás egy közös, zárt lépcsőházon keresztül közelíthető meg, az épület legfelső, 2. szintjén helyezkedik el, így nem kell sokat lépcsőzni, viszont felülről már nem zavar minket senki. A lépcsőházból egy közös előtérbe érkezünk, innen nyílik a szinten található 2 lakás, az előteret pedig közös tároló helyiségként használhatják.
A lakásba belépve egy hosszú közlekedőbe érünk, innen jobbra nyílik a 2 külön álló kis szoba, balra pedig a kádas masszázs kabinnal felszerelt fürdőszoba és wc, illetve egy külön wc kézmosóval. A közlekedő végén pedig a hatalmas, amerikai konyhás nappali+étkező található, ami klímával felszerelt és innen nyílik a tágas 10 négyzetméteres erkély, ami ÉK-i tájolású, belső udvarra néz, így reggel napsütésben, madárcsicsergés mellett kortyolhatjuk kávénkat. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkoltak.
A lakásokhoz tartozik egy felszíni kocsi beálló és egy közös használatú kert, ahol a gyerekek nyugodt, biztonságos körülmények között játszhatnak, szaladgálhatnak vagy akár összeülhet a család esténként sütögetni.
A lakás kimondottan alacsony rezsivel rendelkezik, a fűtés átalány 10.000 Ft, amiben a meleg víz is benne van, közös költség pedig nincsen.
Környék: Mátyásföldön, a Petőfi-kert elnevezésű kertes házas zöldövezetben, a szilas-patakhoz és a Naplás-tóhoz közel helyezkedik el, így biztosított a jó levegő, sok mozgás lehetősége természet-közeli, egészséges környezetben. Közelben található Erzsébet liget, ahol színház, uszoda, sportközpont és a Külkereskedelmi Főiskola található.
Az ingatlant remek elhelyezkedésének, beosztásának köszönhetően ajánlom családoknak, illetve a főiskola közelsége miatt akár diákoknak vagy könnyű kiadhatósága miatt akár befektetésnek is.
Közlekedés: autóval és busszal is az Örs vezér tere 15-20 perc alatt megközelíthető. Busz: 45,46, 146, 908 éjszakai
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Farkashalom
Alapterület (m2) : 89
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Klíma
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 652 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Petőfi kertben amerikai konyhás nappali+ 2 f szobás,tetőtéri" című hirdetést látja. (fent)