Betöltés...

XVI. kerület Centenáriumi lakótelepen eladó egy 56 nm-es, 2

Ár: 17.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A 20 lakásos téglaház a 80-as években épült, mely a lakótelep népszerű részén helyezkedik el. Az összetartó, kulturált lakóközösségnek köszönhetően rend, tisztaság és nem utolsósorban csend jellemzi a lépcsőházat és környékét. Az épület a 4 szintes, az a 58 négyzetméteres 2 szobás lakás az épület 4. emeletén helyezkedik el, így felülről már nem zavar senki. Minden emeleten zárható az előtér.
A lakásba belépve az előszobába érkezünk, ahol egy beépített szekrény és cipős szekrény került beépítésre, ezzel még további tárolási lehetőséget biztosítva. Az előszobából jobbra nyílik a tágas 21 négyzetméteres nappali és innen léphetünk ki a fedett erkélyre, ahol akár esős időben is elfogyasztható a reggeli kávé. Az előszobából tovább haladva a közlekedőből nyílik a külön kádas fürdőszoba és mellékhelyiség, a végén helyezkedik a konyha. A konyhában egy nagyon praktikus félkörben beépített szekrény került beépítésre. A nappaliból és a közlekedőből egyaránt elérhető az ablakos külön étkező helyiség, ahol méretének köszönhetően, akár egy nagyobb család is kényelmesen össze tud ülni egy kellemes vacsorára. Továbbá innen érhető el a szintén tágas 13 négyzetméteres hálószoba. A szobák és az étkező laminált padlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkolt, a nyílászárók az étkező és konyha kivételével mindenhol műanyagra lettek cserélve.
A lakás 2010-ben teljes körű felújításon esett át, amit magába foglal a vezetékek cseréje is, így kimondottan jó állapotú, folyamatosan karbantartott, kellemes, otthonos érzést nyújt. Az elrendezése kiváló, minden helyisége külön nyíló, nagyon világos és körbe süti a nap. A lakás rezsije annak ellenére, hogy házközponti fűtéssel rendelkezik, nagyon kedvező, a közös költség és a fűtés télen-nyáron 18.045 Ft, mely magában foglalja a szemétszállítás és az épület karbantartási költségeit is.
XVI. kerület Centenáriumi lakótelep
Parkos, csendes rész, a közelben gyermek és felnőtt orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, élelmiszerboltok, pékség megtalálhatók. A közlekedés kiváló, az Örs Vezér tér busszal (244, 44) és autóval is könnyen megközelíthető. A lakótelepen az elmúlt években a játszóterek, a közutak és a közterek megújultak, valamint újak is épültek, illetve térmegfigyelő rendszer is működik.
A lakást a kiváló elrendezésnek köszönhetően ajánlom családoknak, illetve fiatal pároknak, akik most állnak a családalapítás előtt.

Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérdései vannak kollégánk készséggel ad ingyenes felvilágosítást, igény esetén a teljes körű ügyintézésben segít.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Összefogás sétány
Alapterület (m2) : 58
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Klíma
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 2278 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "XVI. kerület Centenáriumi lakótelepen eladó egy 56 nm-es, 2" című hirdetést látja. (fent)