Betöltés...

Befektetői áron lakás eladó a Centenáriumi lakótelepen

Ár: 13.700.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
XVI. kerület közkedvelt részén, a Centenáriumi lakótelepen, tégla házban eladó egy 64 nm-es, 2+1 fél szobás, csendes, kimondottan világos, K fekvésű, felújítandó lakás.

A 20 lakásos téglaház a 80- as években épült, mely a lakótelep népszerű részén helyezkedik el. Az összetartó, kulturált lakóközösségnek köszönhetően rend, tisztaság és nem utolsósorban csend jellemzi a lépcsőházat és környékét.

A lakás a 4. emeleten található, mindhárom szobája külön nyíló. A lakásba belépve az előszobába érkezünk, onnan nyílik a fürdőszoba és külön WC. Az előszobából tovább haladva az étkező helyiségbe jutunk, innen nyílik a 3 szoba és a konyha. A lakás kimondottan jó elrendezésű, mindhárom szoba, étkező, konyha és fürdőszoba is ablakos, világos, csendes. A lakás konvektoros fűtéssel rendelkezik. Közös költség Ft. Emellett a lakáshoz tartozik egy közös tároló helyiség is.

XVI.ker Centenáriumi lakótelep 

Parkos, csendes rész, a közelben gyermek és felnőtt orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, élelmiszerboltok, pékség megtalálhatók. A közlekedés kiváló, az Örs Vezér tér
felé közlekedő buszok (244, 44) a háztól kb. 100 m-re állnak meg. A lakótelepen az elmúlt években játszóterek közutak és közterek megújultak, valamint újak is épültek. A lakótelepen térmegfigyelő rendszer is működik.

Azoknak ajánljuk a lakást, akik szeretnének egy olyan otthont, melyet teljes egészében a saját igényeik szerint újíthatnak fel, illetve szeretnek madárcsicsergésre ébredni, kedvelik a fákkal és parkokkal kiépített környezetet. 

Finanszírozás:

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérdései vannak kollégánk készséggel ad ingyenes felvilágosítást, igény esetén a teljes körű ügyintézésben segít.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy

megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Olga
Alapterület (m2) : 61
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 1732 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Befektetői áron lakás eladó a Centenáriumi lakótelepen" című hirdetést látja. (fent)