Betöltés...

Kedves otthon eladó Újpesten

Ár: 17.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Otthon eladó!

Újpest kertvárosa mellett, 4 emeletes panelházban, 53 m2-es, erkélyes, 1 + 2 félszobás lakás új gazdáját keresi a Závodszky Zoltán utcában.
A 4. emeleti lakás nagyon jó elosztású, jó állapotú, tágas és világos, és külön étkező résszel rendelkezik. A déli fekvésű nappaliból nyíló 4nm-es erkélyen - amely egy játszótérre néz - öröm a reggeli kávé. A lakás két hálószobával rendelkezik, az egyikben nagyméretű beépített gardrób található. A WC és a fürdőszoba külön helyiségben kapott helyet.

Műszaki adatok: mindenhol műanyag ablakok találhatóak, a nappaliban szalagparketta, a félszobákban új laminált padló, a többi helyiség járólappal van burkolva. A nappaliban légkondicionáló szolgáltatja a legnagyobb hőségben is a kellemes időjárást. A közös költség 7700 Ft/hó, amely a felújítási alapot, közös használatú helyiségek rezsijét, takarítást és a szemétdíjat is tartalmazza. A távfűtés díja – a rezsicsökkentésnek hála – jelenleg 13.000 Ft havonta. Villany és vízórával rendelkezik a lakás, a gáz felhasználás átalány díjas.

Infrastruktúra: a közelben több busz és villamos megálló is van, melyekkel 5 perc alatt elérhetjük a 3-as metró vonalát. Parkolóhely a ház előtt mindig található, de a közelben garázs vásárlására is van lehetőség. Spar, OBI, szakorvosi rendelő, gyógyszertár, több iskola és óvoda gyalog könnyen megközelíthető.

Extrák: a bejárati ajtó belső oldala táblafestékkel van lefestve, szuperül lehet egymásnak üzenni . A légkondicionáló a nappaliban hűvös szelet fúj. A szobákban az ablakokon mindenhol redőny van. A konyhában beépített mosogatógép található. A tágas étkező rész a kellemes hangulatú családi ebédeknek adhat otthont. Az egyik hálóban mindent elrejtő gardróbszekrény van. Mivel 4. emeleti a lakás és nincs lift, így mindig fittek leszünk!

A lakás frissen van festve, nem lakjuk, így akár azonnal beköltözhető!
Kérem, ingatlanos csak akkor hívjon, ha meg akarja venni!
Ár: 17,5 millió Ft
Telefonszám: 06-30-946-2623

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Závodszky Zoltán utca
Alapterület (m2) : 53
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
Extrák: erkély, légkondicionáló, étkező, redőny
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 865 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Kedves otthon eladó Újpesten" című hirdetést látja. (fent)