Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Gödöllői utca

Ár: 89.900.000 Ft

Eladó Zuglóban, Alsórákos egy csendes, zöldövezeti utcájában, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető társasházi lakás.

A 4 lakásos társasház legfelső, második emeletén található napfényes, világos és tágas tetőtéri lakás 77 négyzetméter + 18 négyzetméter manzárd a padlástérben. A lakás az utca felé és a kert felé is rendelkezik egy-egy erkéllyel és ezen az emeleten csak ez az egy lakás van, ettől még csendesebb és élhetőbb. A lakáshoz tartozik egy saját tulajdonú garázshely a garázsban és egy saját tulajdonú, 4,6 négyzetméteres zárható tároló. A tárolót az ingatlannal együtt kötelező megvásárolni 2.5 millió forintért, a garázshely megvásárolható.

Főbb jellemzők:
Nappali-étkező-konyha, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, ahol kád is és külön zuhanyzó is van, 1 wc, egy előszoba és a tetőtérben a manzárdszoba. Tetőablaka csak a manzárdnak és a fürdőszobának van, a többi helyiségben nagy, duplaszárnyú üvegajtók engedik be a fényt.

A társasház nyolc éve épült, a lakás tulajdonosai a lakás első lakói, de viszonylag keveset tartózkodnak ott, így a lakás nagyon megkímélt, akár azonnal költözhető.

A fűtés központi kazános, egyedi hőmennyiségmérőkkel. A társasház napkollektor rendszere télen a fűtést támogatja, fűtési szezonon kívül a használati melegvíz előállításához járul hozzá nagy hatékonysággal, nyári időszakban gyakorlatilag teljes egészében képes a 4 lakás melegvíz szükségletét előállítani. A modern rendszereknek köszönhetően energiatakarékos, alacsony rezsijű a lakás.

Minden ablakon/ajtón beépített szúnyogháló, elektromos redőny, a nappali-étkező-konyhában és a két hálószobában inverteres légkondicionáló berendezés, melyek az egész lakást is képesek lehűteni, illetve igény szerint fűtésre is lehet használni őket.
A fűtés, hűtés és a nappali-étkező-konyha redőnyei a Loxone épület automatizálási rendszerrel üzemelnek, így bárhonnan telefonon keresztül be lehet fűteni, bekapcsolni a légkondit vagy fel-lehúzni lehet a redőnyöket. A rendszer rugalmasan bővíthető egyéb intelligens otthon funkciókkal.

Igény szerint, ez irányú megállapodás esetén a lakásban felszerelt modern lámpák, valamint a bútorzat egy része is a vételár részét képezhetik.
Irányár: 89.900.000 forint (garázs és tároló nélküli ár). ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368244
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Gödöllői utca
Alapterület (m2) : 77
Szobák száma: 3
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 2. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Gödöllői utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat