Betöltés...

Mosonmagyaróvári lakás ős-fás területen eladó

Ár: 54.000.000 Ft

Új otthont keres a belváros szívében, kiváló állapotú lakásban? Nálam találta meg! Egy vaskos ajánlat a panorámás pillanatok kedvelőinek! Ígérem, ez az ingatlan felejthetetlen élményekkel várja új tulajdonosát!

1. INGATLAN HELYSZÍNE
Képzeljen el egy kis békés sarkot Mosonmagyaróvár szívében, közvetlenül a belváros mellett. Az ingatlan stratégiai helyzete lehetővé teszi a városi élet nyüzsgő hangulatának és a nyugodt pillanatoknak az élvezetét, mindössze néhány lépésre a város fő látványosságaitól. A társasház egy ős-fás erdős területen található, ami tökéletes környezetet biztosít a nyugalomra vágyóknak.

2. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI
A téglaépítésű épület 2016-ban készült és kiváló állapotban van. Az első emeleti lakás panorámás kilátást nyújt. Az épület szigetelt, az udvaron parkolási lehetőség található, itt helyezkedik el az ingatlanhoz tartozó parkolóhely is. A kilátást nem zavarják meg más épületek, ilyen egyedi környezet kizárólag itt található meg a városban!

3. AZ INGATLAN BELSŐ JELLEMZŐI
52 négyzetméteres ingatlanban tágas nappali-konyha, hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc az elosztás 5,5 négyzetméteres fedett terasszal ami lehetővé teszi az étkezéseket és elmélkedéseket. Mi teszi ezt a lakást egyedivé? Egy hatalmas beépített szekrény és a személyre szabott konyha, minőségi készülékekkel, mindez modern, letisztult stílusban. A nappali elektromos redőnyökkel felszerelt, míg a hálószobában kézi redőnyök találhatóak. A lakásban található bútorokat is megkapja, megkönnyítve a költözést. Befektetői vásárlás esetén akár azonnali visszabérlés is megoldható.

4. AZ INGATLANHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖLTSÉGEK
Az ingatlan egyik kulcsfontosságú jellemzője az alacsony és kiszámítható rezsiköltség. Az egyedi mérős fűtés, amelyet a ház központi kazánja biztosítja.

5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
A környék egy csodálatos keveréket kínál a természet közelségéből, a modern kényelemből, minden kulturális helyszín gyalogos távolságra van. Egy rövid séta elviszi Önt a gyönyörű parkokba is, ahol számos szabadtéri tevékenységet is élvezhet.
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Alapterület (m2) : 52
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Mosonmagyaróvári lakás ős-fás területen eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mov-Ing Home