Betöltés...

Közvetlen a Tulajdonostól - berendezett, azonnal költözhető

Ár: 39.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Egy korszerűen felújított, berendezett, azonnal költözhető, csendes és egyben nagyon hangulatos 58nm-es lakás eladó, a Rákos-patak menti zöldövezetben.
A ház liftes a víz-gáz, elektromos vezetékek újak, a fűtés központi, és a laminált dizájnparketta szintén új.
A lakás ellentétes oldalain elhelyezkedő nyílászáróknak köszönhetőena napsütés egész nap garantált a lakásba. Az ablakok mobilszúnyoghálókkal vannak felszerelve, ezenfelül a bejárati ajtó biztonsági záras.
A lakásba belépve egy hosszú tágas előszoba fogad bennünket,aminek a bal oldaláról egy csinos kis konyhanyílik.A sütés-főzésben egy új gáztűzhely és egy villanysütő lesz a segítségére. Az itt elkészített ételek illatát,ha szeretné, a szagelszívóval tudja majd megszüntetni.A felhalmozódó mosogatnivalóról a beépített családi méretű mosogatógép fog csendben és takarékosan gondoskodni.
Az előszobából befelé haladva egy kis étkezőszerű, nyitott szobarészbe érkezünk, aminek a jobboldalán a szintén nyitott, boltívvel elkülönített, tágas nappali található, egy nagyon igényes,egyedi tervezésű TV-s szekrénnyel. Végül a szoba végén az erkélyt láthatjuk, ami a patakpartjárabiztosít szabad kilátást.Az étkező bal oldalából a hálószoba nyílik, amihez egy 2 személyes, minőségi tolóajtós szekrény,egy franciaágy és egy beleillő memóriahabos matrac tartozik.A fürdőszoba egy hatalmas kádat rejteget, ami egy víz-felfogómobilpanellel van felszerelve.A fal a kádnál praktikusan lett kiépítve, hogy a tisztálkodó szereket/eszközöket könnyedén tárolhassuk.
A lakás megközelítése kiváló:Az 50-es busz, a 14es villamos és a különjáratú Tesco busz 3 percnyi sétára található.A környéken számos bolt fellelhető, a legközelebbi 2perc sétára, továbbá a szociális kisbolt egy háztömbnyire, és az Aldi egy villamos megálló, ami 5-10 percre van gyalog.
Továbbá: pékség, hentes, zöldséges, posta, benzinkút, dohánybolt szépség szalon.

Ha önnek is elnyerte a tetszését, az alábbi számon további információkkal tudok szolgálni

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Tahi utca
Alapterület (m2) : 58
Szobák száma: 2
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Lift
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 724 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Közvetlen a Tulajdonostól - berendezett, azonnal költözhető" című hirdetést látja. (fent)