Betöltés...

Eladó 89 nm-es Felújított Téglalakás Pécs Belváros

Ár: 81.990.000 Ft

Egy páratlan lehetőséget szeretnénk bemutatni Önnek Pécs Belváros szívében, a hangulatos Jókai utcában található ingatlannal kapcsolatban. Ez a lakás méretével és elrendezésével a tökéletes választás lehet azoknak, akik egy kivételesen tágas és elegáns otthont keresnek.

Az ingatlan 89 négyzetméteres területén minden tér gondosan tervezett és kivitelezett. Az előszobából nyíló ajtók vezetnek el az egyes helyiségekbe. Jobbra az előszobából a modern fürdőszoba és WC található, amely egységesen letisztult és ízléses kialakításban tündöklik.

Az előszobából továbbhaladva a tágas nappaliban találjuk magunkat, amely egy igazi központi pontja lehet az otthonának. A nappaliból nyílik az egyik hálószoba ajtói, amely ideális hely a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. A másik irányba pedig a másik szoba valamint egy modern és jól felszerelt konyha várja azokat, akik szeretnek főzni és étkezni.
Az U alakú konyhabútor pedig praktikus és ízlésesen választott gépekkel van felszerelve, hogy a főzés mindig öröm legyen.

A lakás magas belmagassággal büszkélkedik, amely még tágasabbnak érzékelteti a tereket, és az impozáns, régi nyílászárók pedig az ingatlan karakterét emelik ki. Ezek a nyílászárók kiváló állapotban vannak, és lenyűgöző méretükkel tekintélyt parancsolnak.

A felcsiszolt, ápolt halszálkaparketta burkolat nem csak esztétikus, de tartós és könnyen karbantartható is.

Az otthon melegéről egy magas minőségű GREE inverteres klíma gondoskodik, így bármilyen évszakban kényelmes hőmérsékletet élvezhet.

A lakáshoz tartozik két parkolóhely a társasház parkolójában, ami kényelmet és biztonságot nyújt az autóval rendelkezők számára, és az eladási ár már tartalmazza ezeket a parkolóhelyeket.

Az ingatlan elhelyezkedése pedig a Belvárosban egyszerűen páratlan. Minden, amire szüksége lehet - a Széchenyi tér, éttermek, üzletek - mindössze pár perc sétára található, így a kényelem és a kikapcsolódás is mindig kéznél van.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy otthont teremtsen magának ebben a stílusos és tágas lakásban.

Ne habozzon, mert ilyen lehetőség ritkán adódik. Várjuk hívását!
Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 89
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 89 nm-es Felújított Téglalakás Pécs Belváros " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Great Home - Pécs