Betöltés...

Eladó lakás Isaszeg, Rákóczi út

Ár: 49.280.000 Ft

Eladó társasházi lakás Isaszegen!

Eladásra kínálok Isaszeg frekventált részén, újépítésű, téglaszerkezetű társasházban egy bruttó 47,6nm lakóterületű plusz 17nm-es terasszal rendelkező 1+1 félszobás amerikai konyhás nappalis lakást.

A lakásban egy kényelmes méretű előtér, fürdőszoba, félszoba és amerikai konyhás nappali került kialakításra. A nappaliból juthatunk ki a 17nm-es tetőteraszra.

A lakásokhoz tartozik egy-egy zárt parkolóban kialakított autóbeálló, amit külön kell megvásárolni a leendő tulajdonosoknak ezeknek az ára felszíni fedett esetében 4MFt, felszíni nem fedett 3MFt.

Az épület külső falazta 30cm vastagságú kerámia tégla (pl. Porotherm30 N+F)
Az egyes lakóegységeket 25cm-es hanggátló mészkőhomok tégla (pl. SILKA HM 250 NF+GT), míg a lakóegységeken belül a válaszfalak 10cm vastagságú égetett anyagú nútféderes válaszfallapokból készülnek. (p. Porotherm 10 N+F)

Hőszigetelések
Az épület lábazatán 12 cm XPS hőszigetelés, a felmenő homlokzati falakon 15 cm dryvit rendszerű grafitadalékos EPS hab hőszigetelés készül pont-perem ragasztással és fémtárcsás, beütőszöges, 8 db/m2 dübeles mechanikai rögzítéssel.
A garázs feletti födémen, a lakóterek védelme érdekében 12 cm vastag, üvegszövet fátyollal kasírozott ásványgyapot hőszigetelés készül, fémtárcsás, beütőszöges, 8 db/m2 dübeles mechanikai rögzítéssel (pl.: RockwoolCeilingrock)
A zárófödémen lapostetjén min. átlag 25 cm vastagságú. lépésálló polisztirol hőszigetelés készül (pl.: Austotherm) A homlokzati vasbeton pillérek 5 cm XPS előtéthőszigetelést kapnak.

Hangszigetelések
A padlószerkezetek úsztatott aljzattal készülnek, az úsztató réteg a 4 cm vastag lépésálló polisztirol táblás hangszigetelés adja (pl.: Austrotherm At-L2).

Nyílászárók
Külső nyílászárók A külső műanyag nyílászárók műanyag kialakításúak és kívülről fóliázottak lesznek, gyári vasalattal. Szerkezetüket és üvegezésüket tekintve megfelelnek a jelenleg hatályos hőtechnikai követelményeknek (U=1,0 W/m2K).
A földszinti üvegfalak hőhídmentes alumínium függönyfal szerkezetből készül. A függönyfalban fix és nyíló elemek (ablakok) is kialakításra kerülnek. A külső nyílászárók színe antracit.

Belső nyílászárók
Az épületben utólag elhelyezett acéltokos, üreges faforgácslap szerkezetű tele ajtólapos ajtók kerülnek elhelyezésre HPL vagy CPL felülettel.

Fűtés
Hőszivattyús fűtés fali, plafon és padlóban elhelyezett hőleadókkal.
Isaszeg infrastruktúrája kiváló. Saját gépjárművel Budapest, illetve az M0-ás 10-15-perc alatt elérhető.

Az elmúlt években a vasúthálózat fel lett újítva, aminek a segítségével 35perc alatt eljuthatunk a Keleti pályaudvarra. Vonatok 30percenkét indulnak. A vasútállomáson P+R parkoló került kialakításra.

Távolsági buszjárattal is megközelíthető a főváros.

Isaszeg városában három állami, egy alapítványi és egy keresztény általános iskola, egy középiskola, kettő bölcsőde és három óvoda közül válaszhatnak az itt lakók.

Ha aktívan szeretné kipihenni a munka okozta fáradalmait akkor is jó választás mert az Isaszeget körülvevő erdőket néhány perc alatt elérheti az ingatlantól

Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján.KZS. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361197
Tulajdonságok
Település: Isaszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Rákóczi út
Alapterület (m2) : 56
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Emelet: 1. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 80 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Isaszeg, Rákóczi út" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat