Betöltés...

NYÍREGYHÁZA KORÁNYI KERTVÁROSÁBAN BEFEKTETŐK ÉS NAGYCSALÁDOSOK FIGYELEM!

Ár: 104.900.000 Ft


Kínálatunkban egy téglaépítésű társasházban található, teljesen felújított, kétszintes lakás várja új tulajdonosát. Ez a luxus otthon tökéletes választás lehet akár két generáció számára is, vagy pedig kiemelkedő befektetési lehetőségként szolgálhat. 

Az alsó szinten 101,61 négyzetméternyi kellemes teret találunk, melyben előszoba, konyha-étkező, nappali, erkély, hálószoba, mosókonyha és fürdőszoba-WC garantálja a mindennapok kényelmét.

A felső szinten további 107,85 négyzetméter várja az új tulajdonost. Itt amerikai-konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC és wellness szoba található, míg a frissítő pillanatokról a zuhanyzó gondoskodik. Emeleti szintjét pedig korszerű Velux hőszigetelt tetőtéri ablakok világítják meg, melyekhez modern árnyékolók is tartoznak.

A kellemes klímát és az alacsony rezsit minden szinten (az alsó szinten szobánként elhelyezett).  inverteres klímák, valamint a lakásonként külön kiépített, kondenzációs kazános fűtési rendszerek biztosítják padló illetve radiátoros hőleadással.

Az ingatlan KNY-i tájolása lehetővé teszi, hogy otthona minden napszakban napfényes és világos legyen. Az azonnali birtokba vételi lehetőség pedig azt jelenti, hogy nincs várakozási idő: akár azonnal beköltözhet, vagy élvezheti a befektetési hozamot.

A lakáshoz tartozó 50 négyzetméteres kertrészben pedig saját parkolóhely várja, ami a mindennapi élet kényelmét szolgálja.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért, vagy az ingatlan megtekintéséért!


Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 158 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "NYÍREGYHÁZA KORÁNYI KERTVÁROSÁBAN BEFEKTETŐK ÉS NAGYCSALÁDOSOK FIGYELEM!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Smile Ingatlaniroda