Betöltés...

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Andrássy út

Ár: 156.416.000 Ft

Világörökség részét képző Andrássy úton egyedileg felújított design lakásban taláhatja meg új otthonát ha tényleg egyedire és különleges lakásra vágyik.
Az épület a Kodály körön közvetlen közelben található így a lakásból rálátás nyílik a köröndre is. A folyamatos karbantratásnak köszönhetően az épült jó állapotúnka mondható. Az elmúl években új villany és gáz hálózat került kiépítésére, a tető cseréjével párhuzamosan új kéményeket is építettek, az épület fuggőfolyosói is renoválásra kerültek a külső homlokzat és a kapubejáró szintén megújult. A következő nagyobb felújítás a belső homlokzat és lépcsőház tatarozása melynek köszönhetően újból régi pompájában látható majd.
A lakás teljes körű felújítása 2012-bentörtént . A felújítás során a megszokottól eltérő egyedi építészeti megoldások és bútorok kerültek beépítésre. A földhivatali nyilvántartás szerint is 2,5 szobás ingatlanban csak a legszükségesebb falakat tartották meg és lehetőség szerint azokat is üveg felületekkel helyetesítették. Klasszikus értelemben a lakás dupla komfortos mivel a külön fürdőszoba mellett egy kádas megoldás került a francia ágy mellé, a fürdőszobában az épített zuhany mellett szauna került kialakításra, a wc/bidé az előszobából nyíló zárt helyiségbe került. A lakás fűtés és melegvíz ellátásáról a viessmann rendszere gondoskodik az öntött padlóban elrejtett padló fűtéssel és radiátorokkal kiegészítve, a hűtés Daikin rendszer látja el, az esztétikai szempontok megkovetelték, hogy a hagyományos split klímákat egy rejtett központi klímával helyetesitsék. A lakás lelke egy Berker központi vezérlő melyről a központi aiudió és videó szerver,a világítás a fűtés és akár a hűtés is vezérelhető, igény szerint programozható és további funkciókkal bővíthető. A nappaliban a multimédiás élményt a Genelec hang rendszer fokozza a beépített projektorral. Különleges élettér mindazoknak akik nem egy klasszikus polgári lakást keresnek, a közel 50m2-es nappalival, páratlan lokcációval, értékálló befektetés és különleges életérzés egyben. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 12293
Tulajdonságok
Település: VI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Andrássy út
Alapterület (m2) : 84
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 809 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Andrássy út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat