Betöltés...

Munkavonalú labrador retriever

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az Isaszegi-Merész Vadász Kennelben, 2016. december 19-én, angol munkavonalú, fekete színű, labrador retriever kölyökkutyák születtek. Az elődök Angliából származnak, egészségesek, igazolhatóan diszpláziamentesek (csípő, könyök, szem), kitűnő adottságúak, aktív, eredményes vadászkutyaként/sz.gombakereső kutyaként funkcionálnak, vadászatokon, versenyeken vesznek részt kitűnő eredménnyel.

Vadászati Alkalmassági Vizsgával, Munkavizsgával, versenygyőzelmekkel rendelkeznek, mind mezei, mind vízi területen. A kiskutyák törzskönyvezetten, oltva, chippel azonosítva és féregtelenítve kerülhetnek szerető, gondos gazdájukhoz!

Egészségügyi és mentális képességükért garanciát vállalok! Igény esetén, kutyáink munkateljesítményét, fegyelmezettségi-, ügyességi bemutató által prezentáljuk!

A kölykök főbb jellemzői: elegáns megjelenés, együttműködő, barátságos, figyelmes és kiegyensúlyozott jellem, stabil idegrendszer, felülmúlhatatlan munkabírás, kitűnő apportkészség, család-és gyermekcentrikusság.

Jó szívvel tudjuk ajánlani Őket vadászatra, versenyekre, illetve egyéb munkakutyaként is az ember leghűbb társai!

Jelige: Nemes és figyelemfelkeltő a küllemünk, melegbarna, értelmet sugárzó a tekintetünk, s ha megpillantasz bármelyikünket, talán nem tudsz ellenállni, és a következő pillanatban már az otthonodban találom magamat. Én életem végéig érted fogok élni. Mindig örömmel foglak fogadni. Cserébe csak egy dolgot kérnék: Taníts meg mindenre.

Az alábbi telefonszámot, kérem csak abban az esetben tárcsázza, ha egy legalább 15 évre szóló, felelősségteljes döntést hozott!

Joó Katalin
0630 6560588
http://www.vadaszkutyakepzes.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Isaszeg
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Labrador
 
Eddig megtekintették 2690 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "Munkavonalú labrador retriever" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: