Betöltés...

A hirdetés 60 napnál régebbi!

Gazdát keres Zserci

Zserci - 11 éves magyar vizsla kan
Zserci korábbi tulajdonosaitól került a gondozásunkba. Nagyon bújós, jóindulatú kutya, szeretne kötődni, vágyik a szeretetre és a törődésre. Lakáshoz szokott, szobatiszta, nem rongál, erős kötődése miatt nehezen bírja az egyedül létet. Egyedül hajlamos a szorongásra, emiatt rágja az oldalán a bőrt, ezt gallérral akadályozzuk meg. Szuka kutyákkal jól kijön, szívesen van a társaságukban. A bal hátsó lábára sántikál, amire fájdalomcsillapítót kap. Nincs nagy mozgásigénye, éppen csak kisétál a kertben hogy elvégezze a dolgát és már menne is vissza a lakásba pihengetni.
Zserci kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Örökbefogadással kapcsolatban:
magyarvizslasos @gmail.com
http://futrinkautca.hu
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Tárnok
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Fajtatiszta
Termete: Közepes termetű
Kutyafajta: Magyar vizsla
 
Feladás dátuma: 2017.01.12
Eddig megtekintették 77 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:
kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Futrinka Egyesület
Gazdát keres Zserci Gazdát keres Zserci Gazdát keres Zserci
Lehetőségek
Megosztók

Kutya rovaton belül a(z) "Gazdát keres Zserci" című hirdetést látja. (fent)Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.